| eunumberone a întrebat:

As vrea sa-mi fac un sac de box deoarece e mai bine sa-l fac eu decat sa iau de la magazin si sa nu stiu ce iau, insa nu stiu cu ce as putea sa-l umplu in afara de haine (carpe) nisip cu paie sau rumegus, as vrea alte variante mai bune!

Răspuns Câştigător
| FlorinGamingRo a răspuns:

Nu poti exersa ca lumea cand sacul e pietroi si nici cand e ultra-greu. Sacul nu este facut sa mimeze cel mai dur lucru pe care l-ai putea intalni, si in general antrenamentul pe materiale dure e absurd (mai exact: oricat te antrenezi nu vei reusi sa intaresti pumnul in nici un fel pentru a "birui" un craniu sau chestii asemanatoare). Ideea cu lucrul la sac e sa antrenezi corectitudinea procedeului pe lovire (boxul cu umbra e pentru repunere), forta, coordonarea si combinatiile statice. Si evident iti creste cardio. Ca urmare, e de preferat sa fie umplut cu materiale care cedeaza putin la impact. Cel mai popular fel de a-l umple e cu deseuri de piele (se pot procura de pe la fabrici de pantofi) daca-l vrei mai tare si cu deseuri de textil (carpe) daca-l vrei mai moale.

3 răspunsuri:
| SorinelF86 a răspuns:

Eu am sac de box cumparat si e umplut cu haine taiate bucati mici, e destul de greu si de tare, nisipul e mult prea greu si prea tare pentru pumn, risti sa te accidentezi, poate rumegusul din lemn uscat ar merge

| Sline a răspuns:

Cu rumegus sau nisip

| Cipriotu2000 a răspuns:

Incearca cu rumegus. Este mai usor si nu este tare, ca nisipul de exemplu laughing)