| Stefan200774664 a întrebat:

Salut, când iei KO ce simți, și cam cat este timpul de recuperare, cat timp trebuie să stai liniștit pentru a fi 100% recuperat?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Am 2 ani de kickbox, ko nu am luat concurand doar de 2 ori intr-un ring micut in Brasov, era un bar numit knockout ma rog, in schimb am luat in timpul antrenamentelor un "semi knockout", un picior la cap foarte bine executat, ametesti instant si iti pierzi echilibru, pici jos constient ori inconstient, puterea iti scade instant, de obicei ramai jos cateva secunde, iti revi repede dar e nevoie sa stai jos, ameteala aceea ramane vreo jumate de ora. Pericol mare exista in cazul loviturilor in spatele capului, lovituri nepermise atat in competitii cat si in sala de antrenament, in timpul sesiunilor de sparring daca incerca cineva lovituri in spatele capului era trimis acasa definitiv fara sa isi recupereze banii, sa ne amintim de cazul boxerului Prichard Colon care a ramas paralizat pe viata in urma loviturilor ilegale dupa ceafa.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde de lovitură. Unii nu se recupereaza toata viata.

Bula
| Bula a răspuns:

De la cateva zeci de minute pana la sfarsitul vietii.
Depinde cum- si unde ai fost lovit.

| gabicoo a răspuns:

Depinde de cât de repede se mișcă băieții de la Ambulanță, fetele din UPU și toți cei din ATI.

| ioana748 a răspuns:

În momentul respectiv nu simți nimic.
Te ridici cam amețit sau nu te mai ridici.
A doua zi începi și simți durere în zona lovita.
Durează și o luna revenirea la normal.

| Ilovedinero a răspuns:

Te linișteste KO-ul.Depinde de meciuri, uneori din cauza adrenalinei nu simti nimic, alteori simti durere in acea zonă.In timpul meciului nu prea trebuie sa stai linistit dupa KO, trebuie sa continui dacă mai ai runde. După meci, cam 2 zile ar trebui sa iei pauza de la sparring-uri. După meci oricum mergi la recuperare si ajuts mult