anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va place mai mult : baschetul, fotbalul sau ambele? Cu ce echipa tineti, sunteti suporteri adevarati? De când ati avut pasiunea pentru acest sport? Ati fost vreodata pe stadion / in galerie sa sustienti echipa respectiva, mergeti des?

Pasiunea mea pentru fotbal a inceput ca la multi baieti, de mic copil, de pe la 10-12 ani. Prima si prima data, am fost suporter Steaua in perioada când juca in Champions League, Cupa UEFA (2003-2008) apoi un scurt timp am tinut cu CFR, vreo 2 ani cred apoi a urmat o perioada de tranzitie, pana prin 2013 când am inceput sa sustin, m-am regasit in echipa,, U" Cluj si asa voi ramane! De atunci frecventez si meciurile de baschet si cele de fotbal ale echipei.

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Imi plac mai multe sporturi. In ordine, acestea ar fi: tenis, handbal, snooker, darts, fotbal, baschet. Tineam cu Steaua, insa vazand mizeriile din fotbalul romanesc, m-am cam distantat de fenomen. Nu sunt fanatic, dar simpatizez PSG, Inter, Real Madrid, Arsenal, Manchester United si Viitorul. De pe la 10 ani am inceput sa urmaresc meciuri. Primul a fost Heerenveen - Steaua 1-3 din 2006. Am fost la cateva meciuri ale Stelei si ale echipei locale din Mangalia, CSFC Callatis.
Acum hai sa-ti vorbesc despre sporturile pe care le ador cu adevarat. E o placere pentru mine sa practic si sa urmaresc tenis de camp. Am mai multi favoriti, printre care, principalul este Roger Federer. Este, de asemenea, o placere, sa urmaresc handbal. Ador sa privesc meciurile din Liga Campionilor. Tin cu THW Kiel si cu PSG (mi-am propus sa vad, o data, un meci in sala din Kiel), dar trebuie sa recunosc ca exista multe echipe de calitate in competitie. Veszprem, Flensburg, Rhein Neckar Lowen, Nantes, Barcelona, Montpellier, Vive Kielce practica un joc foarte spectaculos. Snooker-ul este un sport de domni, unul in care respectul si fair play-ul domnesc. Chiar daca pentru unii pare plictisitor, pentru mine e foarte placut sa-i urmaresc pe Judd Trump, Mark Selby, Neil Robertson (favoritii mei), Ronnie O'Sullivan, John Higgins si nu numai, la treaba. In fine, in final despre darts si baschet. Pentru unii pare banal sa arunci niste sageti la tinta, dar emotiile si bucuriile pe care le-am trait urmarind acest sport au fost de nepretuit. Cu siguranta nu-i cunosti, dar o sa-ti spun si pe cine simpatizez: Adrian Lewis, Gary Anderson, James Wade, Phil Taylor. Din campionatul romanesc, urmaresc meciurile Stelei, iar din strainatate, consider ca NBA-ul nu se compara cu nimic.
Chiar daca multa lume, printre care si un prieten de-al meu de aici de pe TPU, considera fotbalul sportul suprem, sportul aflat cu 10 trepte deasupra tuturor, nu este chiar asa. O fi cel mai mediatizat, dar in ceea ce priveste calitatea si spectacolul, ma indoiesc. Am crescut jucand si vizionand fotbal, am adorat acest sport, dar maturizandu-ma si vazandu-i dedesubturile, am ales sa renunt in a ma mai implica sentimental, ramanandu-mi doar sa urmaresc meciuri doar ca sa-mi ocup timpul cu ceva.

| Drimmero a răspuns:

Cam indecis in privinta echipei pe care vrei s-o sustii... ori esti cu una, ori te dai cu alta!
De cand am inceput sa inteleg fotbalul cu adevarat, pot sa spun ca am inceput sa iubesc Arsenalul, si sunt ceva ani de cand sunt fan declarat al acestei echipe.
Din pacate nu am apucat sa merg in Londra la meciurile tunarilor mei,, insa in viitorul apropiat imi propun sa ajung acolo,, sa-mi vad echipa iubita.
De cand iubesc Arsenalul pana-n prezent, nu am schimbat echipa, la infrangeri, egaluri si victorii, raman intotdeauna fidel! Coyg!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fotbalul. Real Madrid. Nu. Nu sunt suporter "adevarat". Fata de altii de pe aici, nu m/am insurat cu echipa preferata sau sa stau sa bocesc cand pierde vreun meci, sau mai toate daca echipa e de rahat. De la gradinita. Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fotbal / FC Steaua Bucuresti / cat de cat / de la 12 ani / nu / nu

| Cannibal a răspuns:

Baschet, echipa preferata New York Knicks, dar mă uit și la fotbal dar destul de rar.