|

Salut, fac sala de cateva luni si am o dieta pe care sunt mandru sa o numesc destul de buna. Am facut progres si in forta si si in masa musculara destul de mult insa am o singura problema: Am un prieten care si el face sala de aproximativ aceeasi perioada insa el mananca ce apuca (abosult orice si chiar evita mancarea sanatoasa+habar nu are ca ar trebui sa manance diferit, bea de rupe, fumeaza, am auzit ca s-a si drogat, lucruri pe care eu nu le-am facut, nu le fac si nici nu vreau sa le fac. Cu toate ca face tot ce face, el e foarte definit si toata lumea se uita de jos la el si toata lumea crede ca el e ceva gen "Arnold".

Imi puteti si voi explica mie cum e posibil asa ceva cand unii spun ca ce mananci si bei e 85% din cum aratam si antrenamentul e de abia 10-15% (vreau sa mentionez ca suntem amandoi sub 18 ani si da, chiar fumeaza la varsta asta si o face de pe la 12-13 ani...).

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca mananci sanatos nu inseamna ca o sa te definesti mai bine.(poate el mananca mai multe proteine chiar daca sunt fastfood dar o e riscul sa aiba probleme medicale)
Fumatul, nici el nu afecteaza dezvoltarea(neglijabil).
Inschimb drogurile afecteaza dezvoltarea(mai ales cea mentala).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se poate face o comparatie intre voi doi, aveti organismul diferit. Poate el are un program de antrenament mai bun decat al tau, poate mancatul lui neglijabil contine mai multe proteine, carbohidrati, vitamine si minerale. Poate el se ohidneste mai mult decat o faci tu. Fumatul, bautura sau drogurile influenteaza prea putin dezvoltarea lui. Iar pe partea de definire, depinde de programul si antrenamentul lui. Poate tu te bazezi pe forta si masa musculara, pe cand el se antreneaza pentru tonifierea muschilor si definire cu super-serii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia..sunt unii care fac sala si au si dieta.dar se dezvolta mai greu, pun masa musculara mai greu si sunt persoane care nu tin cont de dieta.dar se antreneaza bine. Incearca sa te antrenezi in special pentru definire (sunt video-uri pe net) daca asta e problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează