| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Fac sport acasa și as dori o părere, am cumpărat un aparat multifuncțional pentru fitness care lucrează aproape toate grupurile de mușchi și pe lângă asta am și benzi elastice tot pentru sport. Cu benzile elastice lucrez fesele și picioarele, și totuși ma bate gândul sa renunț la benzile elastice și sa lucrez doar cu acel aparat multifuncțional. Voi ce părere aveți? Mai are rost sa le utilizez pe ambele?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, are rost.

| Cosmin86 a răspuns:

Serios? Cu niste amarate de flotari vrei sa inlocuiesti greutati si aparate de fitnes? Apuca-te de sah, copil mic.

| Wordofthat999999 explică (pentru Cosmin86):

Dar n-am menționat nimic despre flotări, vreau doar sa stiu daca sa ma "concentrez " doar pe acel aparat (atat) și dacă sa mai folosesc acele benzi elastice...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Wordofthat999999):

Dadusem raspuns cuiva care si-a sters raspunsul... anyway, le folosesti pe ambele. Eu merg si la sala, ma antrenez si in parc si folosesc si benzi.

| dullcat a răspuns:

S-a dovedit că benzile de rezistență îmbunătățesc puterea, dimensiunea și funcția mușchilor.Benzile pot oferi o rezistență ușoară/grea, care poate fi utilizată în moduri specifice pentru mușchi specifici care protejează și articulațiile. Dacă tot le ai, de ce să nu le folosești pe ambele?

| relian a răspuns:

Daca esti femeie cel mai bun sport este alergatu, mai bun ca si alergatu nu este nici un aparat de nici o culoare. Ce iti trebuie tie muschi? Barbatii si femeile cu muschi asa vizibili mamriti personal mi se par niste animale laughing scuze ca o spun, dar cam asta e adevarul.

Sa iti lucrezi munschii cu aparate pentru ce anume? Cum am spus esti femeie, trebuie sa fii slim nu femmeia barbat, barbatu mamut laughing
Ai vazut cu arata cei care fac atletism? Au muschii care ii au si ii intretin.
Unde pui cand ai muschi mai umflati, mai mari decat normal, te misti aiurea de tot, nu stiu dar eu nu mas simti bine deloc cu muschi mari.
Culturisti sau oameni grasi tot un drac laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru relian):

Crezi ca daca trage de fiare si benzi gata, pam-pam, se fac muschi? Cel mult o sa se tonifieze putin (ceea ce arata bine). Fetele care fac sala au formele foarte faine, fundul rotund, picioarele tonifiate, fara celulita, etc.

Ca sa se "umfle muschii", cum zici tu, NU e suficient sa tragi de fiare (poti sa tragi 30 de ani si degeaba), acolo tine de alimentatie... si nu cred ca mananca ea 2 kg de carne pe zi + 30 de oua pe saptamana si multe altele, probabil nu mananca nici pe sfert, asa ca NU o sa puna muschi cum iti imaginezi tu.