| Mircea23592071 a întrebat:

Mi-am cumparat acum 3 saptamani niste gantere, 20kg reglabil. Luni fac biceps/triceps, marți piept și miercuri umeri și abdomen. Pentru fiecare grupă de muschi am 3 exercitii cu cate 3 serii fiecare, 10 repetari o serie, cu kg cu care sunt capabil să fac acele repetari incat la ultima repetare sa ma chinui. Incerc sa le fac cat mai corect. Si ..intrebarile... Cate proteine trebuie sa mănânc pe zi, știind că am 1, 73 si 53-56kg. Este corect planul meu de antrenament? Daca ar trebui sa schimb ceva, ce ar fi acela? Daca mananc sub minimul de proteine pe zi, rezultatele vor apărea, dar mai încet nu? După cat timp va începe să apară rezultate considerabile stiind ca eu trag tare.

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Vezi ca ai uitat de spate si picioare.
Iti recomand:
Luni - spate/biceps
Marti - piept/triceps
Miercuri - Pauza
Joi - picioare/abdomen
Vineri - umeri/trapez/antebrat
Sambata si Duminica - Pauza
Iti trebuie in jur de 120g proteine. Nu e un anumit timp in care apar muschii, e totul in functie de cat de bine mananci, te antrenezi si de genetica. Daca vrei sa pui masa si sa te ingrasi, nu uita si de carbohidrati (300g+) si grasimi (50-100g). Trebuie sa consumi minim 2500 calorii (1g proteina/carbohidrati - 4 calorii, 1g grasimi - 9 calorii).

1 răspuns:
| Kevinn2000 a răspuns:

Salut.
Trebuie să știi că alimentația este cea mai importantă, apoi odihna și pe ultimul loc antrenamentul, sau invers, antrenamentul și după odihna ( 7-9 ore ). Nu sunt sigur, dar eu pun pe ultimul loc antrenamentul, care este și el destul de important.
Bazează-te cel mai mult pe alimentație, dacă vrei rezultate mai bune.
( Nu știu să-ți răspund la întrebările tale, eu doar ți-am dat un sfat. )