| robertp1 a întrebat:

Salut, peste o saptamana sau doua ne-a anuntat profu' de sport ca o sa dam proba de rezistenta. Eu deja alerg zilnic de 2 saptamani aproximativ 900 m(masurati cu piciorul), iar proba de rezistenta este de 1 km in circa 3.15 sec pentru 10 trebuie facut.
Eu acum dupa 900 de metrii aia nu respir greu, ma simt normal, dar atunci vreau sa bag mult sprint, daca o sa ma doara in dreapta sau stanga tare si eu tot alerg ca nebunul se poate intampla ceva grav?

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Baga si tu o alergare normala, si pe ultima suta de metrii bagi sprint.
Asta e greseala multora, baga sprint la inceput, se obosesc si ii depasesc cei din urma ( asta in cazul celor care nu au rezistenta )
Nu, nu ti se intampla nimic!

2 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Daca esti sanatos, nu.Bine-ar fi sa-ti dozezi efortul in mod constant si sa sprintezi daca mai ai resurse la final. Daca te-ai si antrenat un pic vei lua 10 fara probleme, sigur.

| FatePraf a răspuns:

Okee` deci, alearga ca un om normal. Nu te forta ca un animal ca nu are rost. plus de asta la sport iti da 10 oricum. Acum nu stiu ce sa-ti zic eu am fost la Cros la Nationale anul acesta. Alerg constant 4200 m cu ultimii 200 sprint. dar asta se reuseste doar prin antrenament happy. asa ca mai bine alergi in fiecare seara de acum pana la rezistenta happy. Succes!