| UtilizatorulCelFrumos a întrebat:

Salut! Sunt din Tulcea! Am 16 ani si sunt interesat sa practic sporturi de contact. As vrea sa practic box sau kickbox. Eu stiu ca la kickbox nu e tarziu, dar as vrea sa stiu daca mai pot practica box la 16 ani, iar daca ma apuc de acum, pot participa la competitii? Multumesc!

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

De ce, tii neaparat sa te transformi din UtilizatorulCelFrumos in UtilizatorulDesfigurat?

| AnastasiaK a răspuns:

Vezi că mai e un utilizator la categoria sport (care cel mai probabil e alt cont al tau) care pune aproximativ aceeași întrebare cretină formulată diferit de câteva zile încoace. Un răspuns general e: dacă ai nevoie să întrebi înainte de a te apuca, cel mai probabil că nu, nu poți face performanță.

| AlinMrs a răspuns:

La 16 ani nu e tarziu, cauta o sala in zona ta si du-te. Odata ajuns acolo o sa iti spuna antrenorul ce si cum. Ideea e sa iti faca placere si sa ai ambitie sa nu renunti.

| Similion a răspuns:

Salut, poate lumea o spună ca la 16 ani e târziu, dar dacă ai ambiție, repeți tehnicile și îți place, o poți face aproape la orice vârsta ( sper ca înțelegi ce vreau sa zic), dacă ar fi sa aleg între cele 2 sporturi, as spune sa le încerci pe ambele sa vezi ce ți place, poate undeva îți place mai mult antrenorul etc, și da, la 16 ani poți avea competiții, doar dacă muncești, și antrenorul poate vedea ca poți, și vrei. Mult succes și arată-ne ca ești cel mai bun.