Am 12 ani si am ales sa slăbesc ai poate sa mai cresc in musculatura si in înălțime din cauza fenomenului "bully" sau ceva de genu si voiam să vă cer parerea in legatura cu programul meu: La ora 10:00 prima masa dupa fac 20 de flotari, 20 abdomene, 20 de genoflexiuni peste 5 minute pauza fac 100 de sărituri și mai continui cu 20 de flotari 15 abdomene si 15 genoflexiuni, a 2-a masa este la 14:00-15:00 dupa fac 10 tractiuni si folosesc bidoane cu apa in loc de gantere, ultima masa este la ora 17:00-18:00 dupa inca 10 tractiuni 20 de flotari si continui cu exercitii fizice pe care le făceam de obicei la sala de sport (la scoala) + Alerg 20 de ture prin curtea mea care nu este chiar asa de mare dar cred ca ajuta... Dulciurile le-am inlocuit cu fructe carnea cu legume si mananc mai nou orez,peste,ciorba,ouă,omletă,carne preparată pentru a nu ma îngrașă, iaurturi si pâine simpla câteodată mai mult pâine speciala pentru a nu ma îngrașa si intenționez să imi cumpăr si niste fulgi de ovăz. Ce credeti despre asta? E prea mult pentru un copil de 12 ani? Credeti ca exista riscuri de a nu mai creste in înălțime? Si asa sunt scund... 12 ani 1.39 inaltime 42-43 kg

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-ai înnebunit cu întrebările tale din acest subiect. Problema ta cred ca este și de natură psihologică. Zici ca ești precum fata căruia nu ii place cum arată.

Omule tu ai habar ce inseamna sa rada toti oamenii si copiii de tine doar pentru ca esti scund și gras? Crezi ca eu am vrut asta? Daca am pus atatea intrebari e clar ca sunt la o varsta frageda si nu stiu care sunt riscurile. Dacă tot te-au înnebunit intrebarile mele legate de o dieta si niste exercitii, de ce te mai obosești sa citesti intrebarea si sa scrii raspunsul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee):

Și eu am fost scund și gras, iar la 14 ani arătam a mai puțin. Și nu a ras nimeni de mine. Cred ca tu doar te exteriorizezi "ca oare ce crede x despre mine", mereu trăiești cu întrebarea "oare ce părere are x despre mine"? Asta te termina psihic și de asta zic ca problema ta posibil sa fie și de natură psihologică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AI sa te supraantrenezi asa.Nu e bine.

| Lotuss a răspuns:

Ar trebui sa o iei usor, la 12 ani si la inaltimea ta cred ca e cam mult, redu dulciurile si mancatul dintre mese, bea multe lichide, sau apuca-te de un sport, asa o sa cresti si in inaltime si o sa si slabesti, sau daca vrei ceva fix si sigur du-te la nutritionist