| MisterFive a întrebat:


Am fost de curand la doctor pentru ca la spate mi se cunosc omuplati si mi-a spus ca pentru a nu se mai vedea trebuie trebuie sami dezvolt musculatura, muschi de la mana si muschi pieptului.
Striti cumva ce exercitii ar trebuie sa fac sami dezvolt muschi pieptului?(sunt baiat)

Răspuns Câştigător
| mihgtr a răspuns:

Problema asta am avut-o si eu, sunt 3 cai pe care t-i le pot spune:
1. faci flotari(asta e gratiswinking
2.mergi la inot
3.mergi la sala ( aicea depinde de cati ani ai, nu e bine sa mergi la sala pana pe la vreo 17-18 ani deoarece poate sa-ti opreasca cresterea si multe altele!

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Sala + alimentatie, daca ai 3 mese pe zi nu prea o sa pui masa musculara, ai nevoie de 4-5 mese bogate in proteine (carne, lapte, branza, oua ).

| Apocaliptic a răspuns:

Iati 2 gantare punete pe spate(cu ela in maini desigur) si fa ca pasarea cand zboara(daca intelegi ce-ti spun). Daca faci flotari, faci muschi si la spate(omoplati) si ai sa arati urat...[imagineazati un om suplu la burta si latos in spate(nu o sa ti se mai potriveasca nici o haina, o sa trebuiasca ca de fiecare data sa dai comanda)].

| Cosmin86 a răspuns (pentru Apocaliptic):

Serios? un om lat in spate arata foarte bine, toti se chinuie sa-si lateasca spatele si sa puna muschi, un spate puternic arata foarte bine. Orice model sau sportiv are muschi ca lumea pe spate, ce-ai.

De unde ai luat asemenea informatii, spatele e foarte important.

Si ca fapt divers, muschii spatelui se dezvolta prin : tractiuni, ramat si indreptari cu haltera ( 20 de serii in total, 50 de minute, un antrenament intreg, e o grupa mare ), cu flotari se dezvolta DIN PARTI.