|

Salut TPU! Anul acesta tremin clasa a 12 si as vrea sa merg undeva afara sa incerc la o academie de fotbal sau ceva gen facultate nu stiu exact.Ideea este daca stie cineva daca mai sunt si unde sunt academii de fotbal unde mai primesc copii dupa terminarea liceului.Multumesc!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai ce tu dupa teminarea liceului mai esti copil? academiile de fotbal sunt pentru copii pana in 10-12 ani

| a răspuns:

Pai in barcelona, Spania

| a răspuns:

Pai in strainatate, academiile de fotbal apartin cluburilor de fotbal( in cele mai multe cazuri), iar la majoritatea acestor academii nu cred ca mai poti intra la varsta pe care o ai acum, decat daca ti.ar face cineva o recomandare si ar trebui sa fi si foarte bun. Spun asta deoarece la varsta asta ei promoveaza juniorii. Acum ar trebui sa iti cauti o echipa in Romania, unde sa joci des si sa o faci si bine, sa fi remarcat de o echipa din strainatate, care sa te transfere, cum s-a intamplat si cu Puscas, Balasa, Vîna,
mai degraba incearca in Romania.Din ce oras esti?

| explică (pentru Costi06):

Botosani

| a răspuns (pentru IonutEduard):

Pai fi pe faza ca acum Botosaniul are echipa in Liga 1 si sunt sigur ca si ei orcanizeaza trial-uri, inscriete si tu la unul, poate o sa fi acceptat.
De ce nu incerci la Facultatea de fizica si sport din Iasi, spre exemplu?

| explică (pentru Costi06):

Da si cu ce m-ar ajuta daca as merge la Faculatatea de fizica si sport, eu vreau sa joc fotbal la o echipa de fapt joc la o echipa, dar as vrea sa merg undeva mai sus /mai departe sa joc si as vrea sa incerc undeva dupa terminarea liceului si dupa sa incerc si facultatea si m-ar ajuta daca mi-ar spune cineva macar unde sa incerc unde se mai fac inscrieri si dupa terminarea liceului as vrea sa merg si undeva afara la o academie numai ca nu stiu cum sa i-am legatura cu academii de genu, si daca ar stii mi-ar prinde foarte bine. Multumesc oricum pentru sfaturi!