Wow 14 ani si ai 1, 82 ce mancati de sunteti asa inalti, eu stau ai cu cei 1, 67 ai mei la 18 ani ![]()
Sunt sanse sa cresti mai inalt ca tatal tau mai ales ca baietii se dezvolta mult prin a9a si a10a (cel putin in cazul meu). De exemplu euam o inaltime intre mama si tata
Poți crește și mai mult, depinde de organismul tău, nu pot spune cu cat sigur dar pot fi cam 10-20 de cm, adică eu sunt mai înaltă ca ambii părinți, dar depinde de la persoana la persoana
Nu asta e problema ta ci cresterea in sine care iti va da probleme cu oasele inclusiv dureri. Ar fi bine sa mergi la dr de fam sa-i faci cunoscut asta si sa vezi daca iti recomanda ceva. Nu te baza pe lapte ca e un mit, laptele mai degraba strica calciul din oase.
La mine a fost invers. Mama inalta si tata mic. Am ajuns la 1, 90 (mai inalt si decat mama) la varsta de 14-15 si n-am mai crescut de atunci. Cunosc persoane care s-au dezvoltat pana pe la 20 de ani. Fosti colegi de scoala generala au ajuns la inaltimea mea abia in liceu. O fosta colega, a crescut in liceu mai inalta ca mine. Totul este aleatoriu in viata asta. Singurul lucru sigur este moartea.
Sa te-auda Dumnezeu si sa fie 20
) Multumesc pentru raspuns.
Salut, inca ceva, daca m-am dezvoltat asa brusc in 2 ani, cum am spus, ma mai pot dezvolta asa brusc din nou? De exemplu, anul asta nu am crescut deloc, din clasa a 7-a pana in clasa a 8-a
Foarte adevarat ce ai spus in final! Multumesc pentru raspunsul tau