| alexiulian2004 a întrebat:

As vrea sa ma apuc de sala și ma întrebam dacă instructorul se plătește dacă doar îmi arata ce trebuie sa fac și nu sta lângă mine?

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Antrenorul personal care se ocupa doar de tine este scump, depinde in schimb de reputatia lui, de sala la care activeaza, de judetul din care faci parte si mai ales de rezultatele lui personale.Una este sa ai antrenor un amator si alta sa il ai ca antrenor pe Petru Ciorba -unicul campion mondial roman la culturism...zic si eu.
Preturile pe luna por varia poate costa 500 lei/luna poate ajunge la 2000 de lei pe luna. Este important sa ai la inceput un antrenor pana inveti cum se executa corect exercitiile, nu de alta dar nu faci corect incalzirea, si executi un exercitiu gresit si cu o greutate neadecvata pentru nivelul tau si poti sa stai pe tusa ani de zile sau sa ajungi la operatie.

| Adry05 a răspuns:

Nu. Poți să chemi unu să-ți explice cum se lucrează la un aparat dar cam atât.

| RAY a răspuns:

Orice sala are pe cineva care da sfaturi cum sa folosesti un aparat, daca vrei un antrenor privat desigur ca costa pentru ca va fi doar cu tine timp de o ora, ca incepator merita un antrenor personal, macar 3 luni, el iti poate da o dieta, sfaturi, omul stie ca doar a invatat, are experienta