| JockerStoica a întrebat:

Cine credeți că va câștiga finala la Campionatul Mondial de fotbal 2014? Argentina sau Germania?
Argumentați care echipă credeți că va câștiga și de ce.
Întrebarea aceasta este pusă de curiozitate!
Fundă pentru cel mai serios raspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca va castiga Germania deoarece au aratat ce pot pe tot parcursul competitiei, in special in meciul cu Brazilia.
Ca si nume ale jucatorilor echipele sunt destul de echilibrate, dar jucatorii germani confirma, in vreme ce cei argentinieni nu prea. Messi nu s-a ridicat la nivelul la care se astepta plus ceilalti: Aguero, Di Maria, Lavezzi, Higuain, Palacio, nume foarte grele care nu prea au confirmat.
La germani se remarca Muller, Kroos, Klose, care pe langa numele mari si confirma acest lucru.
Asa vad eu situatia, poate ma-nsel.

6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Germania,pentru ca au o echipa mult mai omogena, sunt jucatori cu certe calitati in toate compartimentele, pe cand argentinienii stralucesc doar in atac.In plus, sud-americanii nu au impresionat deloc la aceasta Cupa Mondiala, ajungand pana in finala doar datorita inspiratiei unor jucatori precum Messi, Di Maria sau Higuain.In plus, cred ca acestia vor avea parte de o atmosfera ostila, brazilienii din tribuna dorind cu orice pret ca marii rivali sa nu se incoroneze campionii lumii in Brazilia.
O seara buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Argentina au avantajul continentului. Dar cred ca Germania va castiga.Au jucatori care joaca un joc puternic, explozia de... pofta de joc se transmite de la jucator la jucator. Daca explodeaza pofta de joc al unui jucator German, ar putea fi un meci ci goluri multe.Si daca ati obeservat, germanii nu se multumesc cu 3-4 goluri. Daca au simtit mirosul victoriei, le da Argentinienilor si 10 boabe.

| AlexL28 a răspuns:

Eu tin cu Argentina. Nu stiu de ce, poate nu pot trece peste faptul ca acolo sunt cativa din fotbalistii mei preferati, daca castiga Olanda tine-am cu ei, imi place echipa Olandei, dar ma bucur totusi ca a castigat Argentina

| King18name a răspuns:

Germania e usor favorita, dar niciuna nu a demonstrat in mod deosebit ca poate sa castige finala, adica nu au fost consante in fiecare meci. Eu zic ca va fi un meci echilibrat, poate si prelungiri. ( Eu simt ca va castiga Argentina laughing ), Nu o sa-ti demonstreze nimeni care e cu adevarat favorita, pentru ca sunt 2 echipe foarte bune, cu jucatori buni, deci au sanse egale. happy

| Sheriarty a răspuns:

Germania a avut o performanta extraordinara in ultima perioada si cred (in acelasi timp sper) ca va castiga de data asta.

Merita baietii, au muncit din greu.

| TheDarK2012 a răspuns:

Germania, este o echipă cu multă experiență, și o dovedit această experiență în meciul cu Brazilia.