| BazikR1 a întrebat:

Eu de obicei in clasa la mine (sunt clasa a 7-a) sunt un jucator destul de bun (de fotbal).Pot juca pe orice pozitie destul de bine, fundas ma descurc chiar grozav la deposedari si la marcaj, cand sunt mijlocas (si fundas de asemenea ) imi iau in serios rolul.Adica daca sunt fundas nu ma duc "la malai" adica in atac ca sa dau gol cu fac mai toti, eu stau pe pozitia indicata.In atac pot spune ca ma descurc mai ales ca sunt inalt (pentru varsta mea 12 ani am 1, 74 ) si la centrari ma descurc exceptional, dar din pacate doar cu capul pentru ca am un sut puternic decat daca dau din voleu dar atunci cand vin cu mingea la picior dau niste suturi pe care eu ma gandesc ca portarul nu le poate apara insa dau cu latul si am un sut slab!
Deaceea cand joc atacant stau pe flancuri si ador "tiki taca"!
Acum fara sa va mai plictisesc o sa trec la intrebarea propriu zisa! Desi m-am cam laudat singur pana acum in poarta fara un antrenament efectiv (ma antrenez doar jucand) apar bine am si atuul inaltimii si chiar fac uneori niste plonjoane reusite 100% dar de multe ori sunt criticat pentru ca toti vor sa fie atacanti si daca prindem o echipa mai tehnica toti absolut stau de la mijloc in sus si nu marcheaza, sunt pusi ca sa stea marioneta.Prin urmare scapa 2 atacanti singuri cu mine eu incerc sa il blochez pe cel care are mingea la picior fiind in acelasi timp atent la o eventuala pasa dar in final de cele mai multe ori iau gol.




Acum intrebarea este :ce pozitie credeti ca mi se potriveste avand in vedere urmatoarele calitati ale mele:

Viteza:Buna-foarte buna
Rezistenta:Buna
Reflexe:Foarte bune
Forta:slaba-buna(nu e chiar asa slaba cum am spus)
Centrari(sa primesc centrarile):dau cu capul bine si ma pozitionez bun
Pase:BUNE-foarte bune

Funda + vot si multumesc enorm ca ai avut rabdare sa citesti tot

orice raspuns sau critica este binevenita.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| TheWalker11 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Eu sunt mijlocas stanga si am cam aceleasi calitati ca si tine.Eu zic ca ar fi bine sa fi mijlocas. Cred ca central ti s-ar potrivi cel mai bine sau daca iti place ai putea fi si portar pentru ca esti inalt.Tu alegi... Funda? happy

0 răspunsuri: