| Sting99 a întrebat:

Intrebare pentru cei care fac sau au facut workout. Sunt la inceput si vreau sa imi dati niste sfaturi cam cum trebuie sa imi impart timpul intr-o saptamana. Eu fac asa:luni-piept; marti-brate si spate; miercuri-abdomen si picioare; joi-piept; vineri brate si spate; sambata-abdomen si picioare; duminica-odihna. Daca nu e ok sa imi ziceti de ce si sa imi spuneti cum ar fi mai bine. Funda pentru cel mai bun raspuns?

Răspuns Câştigător
| Cosmin4Fit a răspuns:

E foarte bun. Secretul acuma este sa te tii.

Gandeste-te bine, daca antrenamentul e putin prea intens, s-ar putea sa nu te tii. S-ar putea sa nu fii la fel de motivat in fiecare zi sa-l faci.

Daca sari peste o zi, nu o mai recupera. Treci direct la urmatoarea. Dar daca sari peste mai multe... atunci mai bine te gandesti inca o data si faci doar luni-piept, miercuri-brate si spate, vineri-abdomen si picioare, si in rest pauza. numai sa te tii. Oricum, programul tau e bun ca si contur, depinde si ce faci in timpul antrenamentelor.

Secretul este sa te tii de antrenament cu anii amice, sa iti faci un obicei, un reflex, un stil de viata happy Daca o sa-ti permiti sa sari peste antrenamente, o sa sari tot mai des si dupa eventual ajungi iar inainte de inceput, cand nu faci deloc antrenament.

Si mananca sanatos si bine ca si asta conteaza extrem de mult.

Succes!

0 răspunsuri: