| SteFFz99 a întrebat:



Mi-au aparut patratele in partea superioara a abdomenului - 2- si as vrea sa le definesc, maresc si imtr-un final extind, problema este ca am nistr grasime in partea de jos... ceea ce inseamna ca o sa am 2 sus si restul de 4 ascunse... ce pot face ca sa descopar tot abdomenul?

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| mOBSCENE a răspuns:

Mh, dar nici foarte dezvoltat. Oricum, daca vrei sa te axezi doar pe muschii abdominali, ceea ce nu e foarte corect, ar trebui sa faci exercitii gen crunches, care sa vizeze INTREG abdomenul (gasesti pe net) si exercitii cardiovasculare, ca sa arzi grasimea. Abia dupa ce procentul de grasime o sa fie mai mic, atunci o sa se vada. Nu uita de alimentatie, e cea mai importanta. Bafta!

4 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

Il tai sau slabesti.

Răspuns utilizator avertizat
| mOBSCENE a răspuns:

Wow, au aparut asa, deodata? laughing Nu vreau sa iti stric entuziasmul, dar daca esti foarte slab, e normal sa ti se vada muschii abdominal, dar asta nu inseamna ca ai "patratele".
Ca sa ti se vada"patratelele", trebuie in primul rand sa nu ai un procent mare de grasime (daca esti baiat, vreo 15% cred ca trebuie sa ai, sau 12), deci trebuie cardio (alergare, bicicleta), si de asemenea trebuie ca muschii sa fie dezvoltati (nu prin abdomenele clasice, ci exercitii diversificate).
Dar cea mai importanta este alimentatia. Abs are made in the kitchen happy
Ce inaltime/greutate ai?

Răspuns utilizator avertizat