| epicquestion a întrebat:


Recent am decis sa ma apuc de sala si intr-un fel si de abdomene(dar le fac la un aparat numis abs generator)
Intrebarea mea este:daca fac o zi sala, urmatoarea zi trebuie sa iau pauza totala sau pot sa mai lucrez macar la abdomen si chiar sa mai fac cateva flotari?

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Cand spui sala la ce te referi aa mergi la sala si sa faci in prima zi circuit ca tot omu sau sa faci decat cu aparatu ala de abdomene?

| epicquestion explică (pentru RobertMoon):

Cand zic ca merg al sala ma refer la faptul ca ridic greutati...cu aparatu e partea a 2 a, adica intr-o zi ridic greutati si dupa folosesc si aparatu si ma gandeam daca ce lucrez la sala urm zi trebuie sa iau o pauza totala, adica pe langa faptul ca nu ma iridic greutati sa nu mai fac nici la aparatu ala(acel aparat imi lucreaza abdomenul dar si bicepsul) deci e adevarat ca trebuie sa iau o pauza totala dupa o zi de sala (+aparat)?(pauza totala=1 zi in care nu trebuie sa fac nimic) sau in ziua de pauza/relaxare pot face cateva flotari si chiar sa lucrez inca la aparat?

| RobertMoon a răspuns:

Cand te duci la sala in prima saptamana vei face circuit aproape zilnic ( lucrezi fiecare grupa de muschi printr-o serie scurta, spate, piept, brate etc... ) pauza e de preferat sa o faci miercuri si in week end.

| SiLaS a răspuns:

Nu trebuie sa iei pauza totala dar trebuie sa lucrezi fiecare grupa in parte doar 1 data pe saptamana, deoarece unor grupe mai mari de muschi le trebuie 72ore pentru refacere.

Răspuns utilizator avertizat