|

Salut TPU! Un kg de musculatura e mult sau putin? Eu incerc sa slabesc si imi calculez caloriile intr-o aplicatie. Nu am iesit din caloriile specificate ( 1800 cal) si nu mananc gras. Adesea mananc chiar mai putin decat e acolo. Si totusi am vazut ca m-am ingrasat un kg. De obicei ma cantaresc saptamanal daca imi amintesc si ma gandesc ca poate am pus musculatura (mai fac gantere si abdomene). Voi ce credeti? In principal as vrea sa stiu cat inseamna un kilogram de musculatura.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de timp, dar un Kg de masa musculara nu e putin.

Oricum, daca nu tii o cura foarte specifica combinata cu exercitii e greu sa nu pierzi si din masa musculara, nu stiu cate exercitii facit u de zici ca pui + ca nu stiu cate proteine ai in dieta.dar suna cel putin ciudat.

Cat despre cura ta, nu stiu in cat timp te astepti sa vezi rezultatele dar daca mananci sub necesarul caloric ar trebui sa slabesti, daca nu se intampla nimic in vreo 2 luni mergi la medicul de familie pentru niste analize.

| a răspuns:

Ia un kg de carne si ai sa vezi cam cat inseamna. Tu nu ai specificat in cat timp ai luat acel kg in greutate. E posibil sa fie retentie hidrosalina.

| explică (pentru Stilgar):

Cam o saptamana sau doua. Ce este acea retinere?

| a răspuns:

Aplicatiile nu sunt intotdeauna exacte si pot aparea erori mari. Ori e vorba de o retentie ori nu ai fost in deficit caloric. Altfel nu cresti in greutate daca esti in deficit.

Răspuns utilizator avertizat