Întrebare recomandată | Soke_Vlad_1998 a întrebat:

Unde gasesc miscari de autoaparare sau niste miscari pentru atac? Un site ceva?
Va rog.

Răspuns Câştigător
| Bogdanovici24 a răspuns:

Este o emisiune TV la TVR2-singur in jungla urbana mi se pare ca e numele..nu mai stiu exact..in fine...e super emisiunea cu tot feluri te tehnici simple de autoaparare! Au si site-ul lor, facebook! Iit recomand sa urmaresti sau sa cauti pe net despre aceasta emisiune.Bafta! Funda?

7 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Salut! in lume, sunt mai mult de 50 de stiluri de autoaparare/atac. ideea e sa-ti gasesti propriul stil de lupta. aici ai niste tutoriale judo ->https://www.youtube.com/......s?/results

| Nickname1890 a răspuns:

Gasesti o gramada pe youtube (cauta "self defence"), dar iti pierzi vremea degeaba cu ele. Mai bine te duci la o sala de arte-martiale si te pui serios pe treaba.

Nu stiu care este motivul pentru care vrei sa inveti autoaparare (presupun ca in caz ca ai vreo problema pe strada)

Eh in care esti atacat pe strada, nu ai timp sa te gandesti sa-ti aduci aminte cum era tehnica din filmulet, daca stai sa te gandesti ti-ai luat-o. Trebuie sa reactionezi instinctiv. Iar ca o tehnica de autoaparare sa-ti intre in instinct trebuie s-o exersezi cu partener de sute chiar mii de ori. De asta spun ca este indicat sa te duci la o sala de arte martiale.

| BracKMyhay95 a răspuns:

Mai bine faci tu un sport care include tehnici de auto aparare+ atac. Asa iti spun eu ca nu ai sa inveti nimic. EX: Cand unu da cu pumnu tu ar trebui sa eschivezi si sa ii prinzi mana la punctul final, dar fara antrenament cu un partener(instructor) nu ai sa inveti nimic.

| AdyYingYang a răspuns:

In primul rand iti trebuie antrenament. poti incepe prin a incerca sa lovesti un sac. poti folosi combinatii de pumn dupa care inveti sa dai cu piciorul. dupa ce inveti sa te misti mai bine poti invata de aici:http://www.youtube.com/watch?v=f9Zd0wfXgbA
http://www.youtube.com/watch?v=j-FJ40e5rXw..sunt foarte bune miscarile daca inveti sa le stapanesti. poti face si program pentru masa musculara si daca ai invatat astea poti sa te aperi foarte bine si poti si sa dai lovituri puternice.dar trebuie antrenament..si apoi iti trebuie un adversar cu care sa te antrenezi;) FUNDA?:D;)

| Soke_Vlad_1998 explică:

Am mai vazut videoclipul si nu e de ajuns... vreau altceva. scuze nu pot da funda

| Soke_Vlad_1998 explică:

Nup, samson eu nu prefer dinacestea...

| AdyYingYang a răspuns (pentru Soke_Vlad_1998):

Ai incercat tehnicile care ti le am dat eu?