| bLacKo97 a întrebat:

Vreau sa comand după net danabol. Cu ce pot sa îl combin? Am găsit pe un site danabol + strombafort. Este bine dacă îl combin cu strombafort? Nu vreau sa combin cu steroizi injectabil numai orali. O sa iau și liv 52 hepatoprotector si pentru ciclul de recuperare o sa iau novaldex și clomid. De unde pot cumpara novaldex și clomid? ( adică se găsesc și în farmacii? ). Vreau sa rămân macar cu 4 kg după acest ciclu. Menționez ca este prima oară când iau. Nu vreau răspunsuri de genul "nu lua ca nu sunt bune", s.a.m.d. Știu ce riscuri îmi asum dacă iau. App mai trebuie sa iau ceva in afară de liv 52?

Răspuns Câştigător
| Moonlight15 a răspuns:

Asta nu se fac pe TPU... trebuie sa o faci sub supraveghere medicala, noi nu iti putem da sfaturile unui medic specialist.

1 răspuns:
| Dragoslav a răspuns:

Sa incepem cu inceputul. Danabol+Strombafort este combinatie clasica si buna. Primul lucreaza pe volum si forta, al doilea pe fibra si ii taie putin din efectele negative ale primului. In mod sigur ai pune 3-4kg dupa un ciclu CORECT chiar daca iei doar Stromba. Diferenta este ca la sfarsit vei avea fibra, fara retentie de apa, acesta ar fi sfatul meu. Proportia in care combini aceste produse depinde de rezultatul final pe care il vrei: mai mult volum sau mai multa fibra. Al doilea punct: LIV52 NU SE IA NICIODATA IN TIMPUL CICLULUI. Este o logica pentru care aceste medicamente sunt toxice pentru ficat si daca ai lua un hepatoprotector le'ai opri din efecte minim 50%. LIV52 se ia doar in pauza dintre cicluri si se opreste din luat cu aprox o sapt inainte de a incepe urmatorul ciclu. Al treilea punct: Nolvadex (nu Novaldex) se ia in timpul ciclului pentru a opri efectele aromatizarii de la Danabol. Nu ar mai fi necesar daca ai lua doar Stromba. Atentie: Nolvadex de asemenea opreste inclusiv din forta medicamentului, nu doar din efectele negative. Asadar, se ia Dana+Stromba+Nolvadex (tamoxifen) si post-ciclu Clomid 2 sapt. Sau, iei doar Stromba si Clomid (dar Clomid nu va fi necesar). Tamoxifen se poate lua si din farmacii dar cine iti vinde steroizii, iti vinde inclusiv tamoxifenul si clomidul.