anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uitandu-ma in ultima vreme la ligile puternice din Europa (am trecut recent la DIGI), desi stiam si asta pana acum, observ ca stadioanele la orice meci fie chiar Verona-Atalanta, Getafe- Las Palmas de Mallorca sau marile meciuri-derby-uri Barcelona-Real, Milan-Juventus, sau meciul la care ma uit acum Juventus-Lazio, stadioanele sunt in totalitate pline. Stiu ca asa este si prin ligile inferioare. Poate ca e si vorba despre calitatea fotbalului, asa cum ne place noua sa zicem,, acolo ai ce sa vezi" dar va intreb de ce credeti ca in Romania in ultimii 5 ani, stadioanele sunt aproape sau mai bine zis, in totalitate goale, doar la marile derby-uri si nici acolo nu mai e ce era pe vremuri, mai sunt cat de cat pline. Si asta nu se intampla doar in fotbal, ci si in baschet, alte sporturi. Cineva zicea ca e vorba de cultura sportului sau de preturile prea mari (5, 10, 20 lei e chiar scump? De exemplu, eu fiind din Cluj, U Cluj ofera pentru studenti bilete chiar si 2 lei si totusi stadionul e extrem, extrem de gol). Ce credeti ca se intampla? Când vom vedea si noi stadioane macar 70% pline, si nu doar la marile meciuri sau când jucam in EL sau CL. Aceeasi situatie e si când joaca nationalele, fie de baschet, fie de fotbal sau etc. Chiar nu-mi explic logic. Poate imi veti zice, calitatea sportului, preturile, n-avem ce vedea, scandalurile, dar nu mi se par argumente plauzibile. Când vom vedea si noi lume multa la stadioane, nu stiu. Mereu sunt goale, eu când merg la un meci, sunt SOCAT de-a dreptul! Avem stadioane, Sali Polivalente dar la ce folos daca bate vantul la meciuri?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se intampla ca este o lipsa de calitate si rezultate pe plan intern si international cam pentru toate sporturile si toate echipele.
In schimb exista multe scandaluri legate de meciuri, ucatori si spectatori, mai ales la fotbal, asa ca scade mereu numarul de spectatori.
De asemenea devenim, din ce in ce mai mult si mai multi, o natiune de sedentari.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Ai dreptate si bine ai zis ca devenim o natie de sedentari... adevarat dar trist. Pai uite de exemplu eu, de abia am gasit pe cineva cu cine sa merg la un meci (Romania Muntenegru de la Eurobasket), pana si cu cine nu voiam sa merg, am intrebat, doar ca sa vina. Asta e, nu stiu daca se va mai schimba ceva in viata asta sad

| romanianglorious a răspuns:

Salut ai dreptate in tot ce spui, eu sunt franar, deci CFR-ist, stadioanele goale se datoreaza in mare parte FRF-ului deoarece avem echipe dar avem echipe de istorie fara trofee deoarece comunismul a dorit ca titlul sa fie mereu in capitala, rapid, petrolul, u au disaprut!
a aparut Chiajna, Juventus, datr pentru ce >?
pentru a distruge fotbalul definitiv, in alte tarii federatiile nu sun corupte, uni suporterii se satura...
fac de obicei 120 km pana la stadionul CFR-ului ca sa vad meciul...

| anonim_4396 explică (pentru romanianglorious):

,,fac de obicei 120 km pana la stadionul CFR-ului ca sa vad meciul..." Frumos, te felicit, asta inseamna un suporter adevarat! happy
Si asta e ciudat, echipele de traditie au disparut si au aparut cele gen Voluntari, Chiajna, Juventus practic comunele.