| Robert_Robert_1998 a întrebat:

Salut, voiam să știu dacă aparatul "vibro shaper" chiar dă rezultate, sunt o persoană cardiacă și nu am voie sport mai deloc, am niște kg în plus și voiam să scap de ele am încercat și un regim alimentar dar din păcate nu pot să mă abțin din a mânca câteodată Ciocolată, mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AlexElektro1987 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de kg in plus dar nu ai voie sa faci efort fizic, ai grija la ce mananci, "construieste" o dieta care se bazeaza pe deficit caloric si o sa slabesti. Chestia asta cu "nu pot sa ma abtin" trebuie sa o scoti din mentalitatea ta daca chiar vrei sa slabesti.
Nu va mai bazati pe aparate, prafuri, pastile si bauturi care te fac sa slabesti, sunt doar niste pacaleli prin care se iau banii la fraieri.
Cum ti-am zis si mai sus, ai grija la ce mananci, calculeaza caloriile la tot ce mananci, sa nu scazi sub 1500-1700kcal pe zi si poti sa mananci cate putin din toate, chiar si ciocolata si o sa slabesti ( eviti mancarea foarte grasa si lucrurile gatite intr-un mod nesanatos ( prajite )).

1 răspuns:
| Pantagruel a răspuns:

In primul rand obezitatea si sportul nu au absolut nimic in comun. Problema ta, inclusiv cea cardiaca se rezolva din bucatarie.

Iar acel vibrator e un mare scam.