|

Salut,vreau răspunsuri serioase, nu vreau sa fiu luat in ras.Deci eu când termin clasa a 12 vreau sa plec la facultate in America, am rude acolo.Intrebarea mea este pot sa ma apuc de fotbal american la vârsta de 18, 19 ani? Iubesc acest sport, ma uit la el de câțiva ani și sunt fascinat, mi-as dori și eu sa fac parte din el.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca esti acasa cu fotbalul european si regulile fotbalului american, atunci nu vad impediment pentru a nu juca. Contactezi un club demarime mica-medie si te inscrii ca amator. Ulterior, daca vei avea rzultate bune, poti trece si la profesionisti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Universitatile din America au echipe de fotbal de asta ce zici tu,Deci daca te pricepi si esti bun,te poti baga.
Mie mieste urat cu spume jocu asta,nici sa naud,dapai sa mai ma si uit la asemenea tampenii laughing
Daca si ala e fotbal neam dat dracu, de fapt nici nu stiu de ce l-au numit fotbal cand de fapt ala este handbal laughing sau orice alt nume, numai fotbal nu este.
Daca ai rude aici asta nu inseamna ca o sa si ajungi in America laughing crezi ca pe astia ii doare undeva ca ai tu rude aici? In america ajungi pe cinstite, nu ca ai rude, sau mai stiu eu ce.
Ca sa ajungi sigur si fara probleme rudele tale ar trebuie sa fie parintii tai sau eventual frati deai tai, dar asta cu fratii trebuie sa treaca vreo 12 ani sa poti tu ajunge aici laughing deci singura modalitatea este sa ai parinti aici si te pot chema fara probleme.
Sa vii la scoala aici da poti,dar asta doara daca te accepta careva de la o universitate de aici,asta ma refer sa fii foarte bun in Ro sa fii cumva recomandat,altfel poti sa faci si daca esti necunoscut,dar cu plata laughing deci daca ai zeci de mii de dolari anual e ok te inscrii la o universitate,arati ca ai bani sa o platesti,apoi obtii viza de studii,uite asa ai ajns in America, apoi te gandesti sa ajungi mare fotbalist cu mana, daca asta o fi fotbal tii o minge in mana si gugi cu ea, deci aproape nici vorba de picior sa joci mingea cu picioru laughing ca de fapt asta inseamna fotbal nu? Daca nu stii nici macar asta inseamna ca nivelul tau de engleza este slab.
Uitasem sa zic ca atunci cand vrei sa faci o facultate in America din asta mai fara bani, ti se da un test de limba engleza, pe care te asigur ca nu-i deloc usor sa il poti trece.Multi se dau zmei, dar cand e sa dea testul raman surprinsi ca is cam pe dinafara laughing
Si in limba romana daca iti dau un test bat pariu ca nul poti trece, sau il poti doara daca stapanesti la perfectie limba romana.In sf scuze ca am zis mai multe, dar macar sa ai idee la ce anume vrei tu sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca iti place sa traiesti in minciuna, DA
pentru americani fotbalul nu e "real" ci e de fapt soccer, cu toate ca de fapt sportul lor de rahat e o minciuna sfruntata, pentru ca NU se joaca cu mana si piciorul (FootBall... DOOH), asa cum se joaca de fapt fotbalul REAL pe care ei il numesc soccer, iar numele real ar fi ceva de genul:
versiunea americana a Rugby-ului

oricum, nu vad de ce nu ai putea sa te apuci, DACA ESTI SELECTAT, adica trebuie sa fi bun, pentru ca ei au de unde alege... ar fi fost mult mai bine sa faci liceul acolo si sa faci sportul ala tot liceul, capatai si bursa si experienta in domeniu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai peste 1.90, 100kg si esti muschi in toata regula, atunci apuca-te!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează