anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mi raspunda cei care au experienta, daca se poate. Sunt fata, am 17 ani si vreau sa slabesc duandu.ma la sala de fitness! precizez ca vreau sa slabesc tare tare de tot la picioare,sa le am foarte foarte subtiri, si la fund la fel, pentru ca eu in partea de jos am nevoie.am vreo 55 de kg la 1.60.am celulita nu e carne tare in partea fundului,iar in partea gambelor nici nu pot sa apas pentru ca am munchiul"tare" de la alergat,insa eu vreau sa mi se subtieze tare mai ales la gamba,in partea de sus ma ocup eu nu ma deranjeaza,nu prea am burta! daca este vreun intructor pe aici,l-as ruga sa-mi spuna ce aparate sa folosesc la fitness, avand in vedere ca nu vreau sa platesc un instructor acolo, vreau doar sa ma duc si sa stiu deja e anume sa folosesc.cu mancarea ma descurc,manan fierturi,am mese regulate,fara dulciuri, paine, aciduri si alte chestii.mananc destule proteine si nu mai mananc dupa ora 6! am observat ca de la alergat inepusem sa slabesc dar acum nu se mai poate pentru ca vine iarna si e frig.sunt inarmata foarte bine cu vointa si ambitie si mai ales rabdareee! adica rezultatele nu vreau sa le obtin intr-o luna, ci 4-5 si pot sa depun mult efort pentru ca am rezistenta fizica. V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta! Multumesc anticipat :*

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"nu mai mananc dupa ora 6" -> asta e o prostie cu care reusesti sa-ti distrugi sanatatea si sa slabesti mai lent ( datorita incetinirii metabolismului ), corect este ca ultima masa sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare.

Daca vrei sfaturi de la specialisti, fa-ti un jurnal ( alimentatie, antrenament, etc. ) pe getfit :
http://forum.getfit.ro/forumdisplay.php? 26-Jurnale-personale

Uita-te si la jurnalele celorlalti. Acolo o sa primesti sfaturi de la nutritionisti, instructori de fitness, specialisti in domeniu pe scurt.

| kiddoeraxus a răspuns:

Am 2 exercitii pentru tine! Insanity si Hip-Hop Abs, ambele de Shaun T.
Insanity este pentru slabire si tonifierea muschilor, iar Hip-Hop Abs este pentru zona abdomenului.
Eu zic sa incepi cu Insanity care dureaza 2 luni si se vad rezultatele din prima sapt. (cel putin asa s-au vazut la mine), apoi cu Hip_hop Abs care la fel dureaza 2 luni.

| NastyCatii a răspuns:

Si eu iti recomand insanity, eu fac de 4 sapt si se vad deja rezultatele la abdomen, brate si gambe. merita sa incerci.

| Alx_Stelii_1980 a răspuns:

Ori ce sala are instructor sau macar un cunoscator. eu zic sa faci banda o data pe saptamana chiar 2 doar ca 50 de min de alergat, stepar. etv.