| Ha0s a întrebat:

Ce sanse am sa pun ceva pe mine tinand cont ca sunt ectomorf, NU dispun de sala si FARA `suplimente de proteine sau ce prostii exista`. Mananc cam de 4 ori pe zi, antrenamentele ceva in genul : Luni-biceps-antebrat, Marti-piept triceps, Miercuri-pauza, Joi-Tractiuni, VIneri-repet tot, Sambata-Duminica-pauza laughing
P.S : Vreau raspunsuri de la persoane cu un minim de experienta si corectari daca este ceva gresit. A da am cam 1.72 si 50kg, am mai facut inainte dar am luat 1 repaus.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

No leg? esti cocalar de plaja?

1. bagi picioare in program. genoflexiuni cu un ghiozdan in spate, fandari cu 2 bidoane in maini si ridicari pe varfuri pe o carte (sau orice iti ridica varfurile cam 5 cm de la sol) poti face si acasa.
2. nu repeti tot in 1 zi.
3. daca faci spate in zi separata, de ce nu faci si pieptul si tricepsul separat? lasa pieptul singur si fa bratele impreuna sau muta bicepsul la spate.
4. daca faci biceps spate, poti face triceps piept umeri in aceeasi zi, picioare separat si repeti prima zi in a4a si a2a zi in a5a. si faci tot, mai putin picioare, de 2 ori.

ps. am uitat sa precizez. UMERII CUI II LASI? ii face vecinul?

si baga mancare in tine ca esti scandura. cand bate vantul te ia pe sus.

| Ha0s explică (pentru JohnnyBi):

Nu am bagat picioare si umeri pentru ca am precizat ca nu dispun de sala si chiar nu aveam nici o idee de exercitii pe care le puteam face acas. Daca spui si 1 exercitiu pentru umeri esti. boboc laughing. Merci de sfaturi

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce mananci de 4 ori pe zi concret?

Zi ce-ai mancat ieri.

| Ha0s explică (pentru Cosmin86):

Pai dimineata la ora 7, 2 cani de lapte cu cacao laughing si niste felii de muschi de porc, cand am venit de la liceu la ora 13 o supa + carne laughing iarasi niste lapte si fructe. A 3 a masa e undeva pe la ora 16:30 maxim 17 3-4 Oua fierte lapte daca mai e cazul laughing Ultima masa 20:30 cateva felii de pateu/unt.( doar o mica gustare). inca fac eforturi sa pot sa mananc de 4 ori si toate mesele consistente. Stiu ca trebuie mult peste, carne, lapte, oua, fructe, legume cam asta ar fi baza nu? laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ha0s):

Mananci prea multe proteine si PREA PUTINI carbohidrati.

Trebuie sa mananci carbohidrati DUBLU fata de proteine.

Baga orez, cartofi, paste in fiecare zi, de mai multe ori.

Nu pui muschi doar cu proteine! Pui cu proteine + DUBLU carbohidrati!

Si nu mai bea lapte... e inutil.

| Ha0s explică (pentru Cosmin86):

Oricum m`am cam scarbit de laptelaughing Deci sa bag si orez, cartofi, paste. Cu ce as putea inlocui laptele? laughing Multumesc pentru sfat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ha0s):

Lactate, seara doar. Iaurt, branza, etc.

| rapp2020 a răspuns:

Fără sala nu ai cum sa te îngrași calitativ. Si nu prea vezi rezultate dacă faci doar la barasad

| Ha0s explică (pentru rapp2020):

sad. Hmm. Nerver Give Up.