| Rivanol a întrebat:

Salutare comunitate. Am 19 ani si 56 de kg *da stiu sunt schilod* si am facut sala mai mult timp insa cu pauze. Cel mai recent am facut sala 13 luni si m-am lasat de 2 luni din cauza unor probleme. Tin sa mentionez ca de la 5 luni am stagnat cu greutatile mai mult nu puteam duce, chiar daca ma fortam, chiar daca ma ajutau prietenii. Muschii au capatat forme si sunt multumit de asta oarecum, insa in 13 luni am luat in greutate doar 4 kg *ajunsesem la 60-61*. Tin sa mentionez ca si acasa mancam destul de bine, aveam 3 mese principale pe zi *ocazional si mai multe* si o data la doua zile masa mea continea si carne. Acum vreau sa stiu daca merita sa iau niste proteine sau niste vitamine sa cresc in greutate ca sunt chiar slab si sunt si destul de inalt *am 1.82*.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Tu vrei sa pui muschi cu "3 mese principale"? Mai bine te apuci de sah...

Cand pui mushci ai 4-5 mese ( TOATE principale si CONSISTENTE ) + gustari intre mese.

Cate zile la rand ai mancat 4 fripturi / zi? Macar 6 luni?

| BuLaNNNeL a răspuns:

Pune si mănâncă ca lumea, ce sa faci cu suplimente de acum? La 56 de kg si 180 ajungi usor măcar la 70 si după te poți gândi si la suplimente, lasă fastfood si ce mai zice ala ca e paralel. Iti poți calcula necesarul de macronutrienti ca sa cresti mai usor în greutate.

| Rivanol explică:

Si mai exact ce ar trebui sa iau daca trebuie.

| gabi_4505 a răspuns:

Mmmm...depinde de la organism la altul. ai putea sa incerci sa iei proteine. eu am aceeasi greutate doar ca am 1, 68-1, 69 cm. ideea e ca eu in 8 luni pusesem 10 kg. Am fost si instructor la sala. trage tare de fiare, manaca mult, si shaorma si mc si tot ce prinzi, la fel ca mine si asa ai sanse mari sa cresti repede in masa musculara si in greutate