| alexdo97 a întrebat:

Salutare TPU, acum 2 zile m-am dus la sala si am facut exercitii pentru picioare, mai ales pentru gambe, si acuma am febra musculara la gambe. Azi-dimineata debea am putut sa ma ridic in picioare (mi-a trebuit 10 minute). Si cand ma asez pe un scaun si vreau sa ma ridic iar, simt o durere extrem de mare, si merg numai cu pasi mici. Ce remedii imi recomandati sa imi treaca febra cat mai repede, in afara de dusuri fierbinti, aspirina, si putina ciocolata (pentru ca le-am folosit deja)?

6 răspunsuri:
| timeOUT a răspuns:

Cand te doare, inseamna ca muschiul creste, iti recomand sa continui antrenamentul pentru ca o sa aobtii rezultate, si asta e, ce nu facem pentru frumusete.

| GabriellaAndreea a răspuns:

Trebuie să tragi cât mai tare la sală pentru a scăpa de febră! Să încerci să faci exercițiile și mai intens! Odată ce corpul se va obișnui cu efortul fizic, nu vei mai avea febră așa mare!

| Cosmin86 a răspuns (pentru timeOUT):

Muschiul creste in perioada de odihna, nu cand continui antrenamentul aiurea.

| timeOUT a răspuns (pentru Cosmin86):

Si eu ce i-am zis? "cand te doare muschiul creste."; i-am recomandat sa continuie antrenamentele, dar nu i-am zis sa se duca dupa 2 secunde la sala, si sa ramana fara aer, de la exercitii, normal ca se va duce a 2a zi, si, deci, are 1 zi de repaos, timp in care muschiul isi revine(si in principiu creste.)

| Cosmin86 a răspuns (pentru timeOUT):

Dupa un antrenament intens un muschi are nevoie de 5-6 zile de repaus ( altfel n-a fost antrenamentul intens ).

De-aia se recomanda 1 grupa pe saptamana.

1 zi de pauza iei cand faci aerobic... nu muschi si forta.

| ravendem a răspuns (pentru timeOUT):

Prostiii zici domnle! ce vrei sa zici ca, cand nai febra nu creste laughing? 1 data pe saptaman este indicat. mai ales pentru incepatori! vorbesti prostii!