| bobonel a întrebat:

Am inaltime 1.80, 83 kg, 24 de ani si vin dupa o perioada in care am dat jos 8 kile intr-un interval de 1 luna jumate prin alergare in parc si mancare sanatoasa.Recent m-am apucat de sala si am lasat-o mai moale cu alergare fiindca este foarte frig afara insa mai alerg pe banda la sala periodic (de 3 ori pe saptamana cate 15 minute). Vreau sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez cu sala(am inceput sa lucrez cate 2 grupe de muschi pe zi).Credeti ca trebuie sa iau un supliment ceva (de ex proteine)? Masa musculara pot spune ca nu prea am (se pare ca ce era mare pe mine era grasime laughing ). Orice parere este binevenita! Va multumesc

3 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Continuă ce faci acum că faci bine. Dacă nu ai de gând să participi la nu ştiu ce concurs nu are absolut niciun rost să iei proteine. Chestiile astea durează. Nu sunt de pe o zi pe alta. Ca să arăţi cum vrei s-arăţi îţi mai trebuie cel puţin un an jumate dacă nu doi.

| SiLaS a răspuns:

Daca ai o alimentatie bine pusa la punct nu ai nevoie de proteine dar nu prea se ocupa nimeni de alimentatia lui, acum te rog sa imi spui ce alimentatie ai pentru perioada de masa musculara, adica ma gandesc ca ai schimbat-o pe aia de slabit nu?

| bobonel explică:

Am schimbat alimentatia in sensul ca am introdus foarte multe alimente ce contin cat mai multe proteine si cat mai putine calorii (oua, branza, peste, carne de vita etc)