| jejy a întrebat:

Sunt dansator de street dance si inca am o problema cu scena! nu stiu cum sa scap de frica am dansat de foarte multe ori dar inca nu scap de frica de scena ma streseza ma framanta foarte tare nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Yugeen a răspuns:

Discuta cu un psiholog... sunt sigur ca te poate ajuta daca vrei cu adevarat sa scapi de aceasta mica fobie!

Un alt lucru pe care l-ai putea face este sa iti dezvolti increderea in propia-ti persoana, sa faci ceva care construieste direct in stima ta de sine! happy

Eu cand am astfel de temeri aleg sa ma gandesc ca intr-un final fac ceea ce fac din placere, din dragoste si o fac in primul rand, fara sa fiu egoist, pentru mine si pentru cei la care tin (fie ca este vorba despre familie, prieteni sau alte grupuri sociale)!

Succes! happy

4 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Incearca sa iti inchipui ca nu mai e nimeni in sala aceea. Imagineaza-ti ca esti singur in sala, doar cu persoana iubita fara sa se mai uite altcineva la tine. Daca nu reusesti deloc mergi la un psiholog. El te poate ajuta sigur.

| jejy explică (pentru Deea):

Faza cu imaginatu ca sunt singur...pff nu prea imi merge cand urc pe scena si vad 1.000.000.000 de peroane privindute si asteptand sai impresionezi. deja e mai complicat!

| fotbalistul2000 a răspuns:

Fii tu !