| Mii_Ca_1990 a întrebat:

TPU! De ce la picioare avem grăsimea aia? Sau ce ii? Se vede fain picioru slab dar cu grăsimea aia ii mai gros! Cum pot scapă de ea? Ce Exerciții sunt pentru picioare slabe? Coapse Si gambe? Va rog ajutor! Dau funda! Cine știe.

Răspuns Câştigător
| Mii_Ca_1990 explică:

Sigur nu o sa-mi dai funda, știu eu.

Grasimea inseamna substante hranitoare in exces trimise spre depozitare.

Exista mereu un echilibru intre cat mananci si cat are corpul nevoie de fapt. Ce e in plus, nu se arunca, se pune ca grasime.

Pai, si cine scapa de grasime? Cum de unii slabesc?

Creierul, in anumite conditii, ii zice ficatului sa trimita enzime prin sange, care dizolva grasimea, si o foloseste corpul, mai ales muschii, ca hrana (pentru oxidare).

Asadar, grasimea se formeaza deoarece mancarea ta e ori prea consistenta, ori gresit administrata, ori prea multa.

Dupa 35 de ani se formeaza datorita schimbarilor hormonale.

Cum scapi de ea. Intai mananci de minim 3 ori pe zi, cantitati mici, si in special materie vegetala, evitand grasimile in cantitati prea mari. Carne, necesara dar in moderatie. O singura masa pe zi se depune sigur.

Apoi ca sa scapi de ce ai deja depus, trebuie practic sa fortezi corpul sa urle la creier dupa hrana.

Aliatii tai sunt muschii mati, cei dintre mijloc si genunchi. Dar atentie! Conteaza cat de intens e efortul, nu doar sa-l faci.

Cel mai bun e inotul, locul doi e ciclismul, locul 3 power-jogging. Dar vezi ca va trebui sa cercetezi pe net ca nu se face oricum. Se face in reprize moderate, intai mai putin, apoi incet incet din ce in ce mai mult, pana cand corpul invata ca nu o sa reuseasca sa hraneasca muschii din hrana din stomac, si cere ficatului sa traga hrana din grasime.

Daca te asteptai sa iei pastile si sa stai acasa, nu mai visa.

Toate tipele alea "lucrate" o fac cu ajutorul unui antrenor la sala care le spune CUM se fac exercitiile. Aici e secretul.

Pentru ca creierul nu e prost. Poti sa alergi tu 30 de kilometri, el va cauta sa foloseasca intai ce e in stomac.

Asadar, daca ai 0 bani, incepe cu 1 kilometru pe zi alergare usoara. USOARA. Alearga cate 10 minute cu pauze pana faci un kilometru. Imbgraca-te lejer si ia fluide cu tine, gen Gatorade. Dupa 5 zile incepe sa alergi din ce in ce mai rapid in alea 10 minute. Dupa inca 5 zile alearga rapid 15 minute pe serie. Dupa inca 5 zile, 20 de minute. In tot timpul asta sper ca nu ai uitat sa cauti pe net cum se face corect jogging-ul. Cand ajungi sa alergi constant o ora fara sa gafai, treci la power-jogging. Asta afli pe net cum se face corect.

Ideea e ca in power-running cauti sa faci muschii sa urle disperati dupa hrana. SI cum tu nu le dai decat bauturi fara zahar si N-AI MANCAT NIMIC CU O ORA INAINTE DE EXERCITII, creierul o sa aiba doar slaninuta de pe burta sa le dea de papica.

Si gata, o tii asa 6 luini si gata burta. Da, dureaza mult, sa te astepti la asta.

Daca,,, insa ai un marunt, fii buna si fa-ti un abonament la sala unde e inclus si un antrenor in pret. Te aranjeaza specialistul.

Bonus: efortul intens genereaza endorfine. Adica o sa te simti odata ce incepi sa faci performanta, ca dupa un sex bun la sfarsitul unei sesiuni de alergat. Felicitari. Acum esti dependenta de fitness.

Pe scurt, numai ficatul distruge grasimea aia.

A, si vezi ca e diferenta intre definirea muschilor si eliminarea grasimii. Deci ridicari din mijloc, genoflexiuni, aparatele alea scumpe de gimnastica de la TV? A-BU-RELI. Alea fac muschii sa fie frumosi dar nu te scapa de grasime pentru ca efortul facut cu ele nu e destul de intens.

A, sau uite o idee mai ieftina. Prefa-te ca esti obsedata de culturism si baga-te intre astia la salile lor. Sunt mai ieftine decat alea de fite si te invata baietii de o sa faci academie de scapat de grasime. AI vazut tu vreun culturist gras?

Si, iainte de orice: 3 mese pe zi, cantitati mici, minim 3 sferturi plante. Corpul vrea mancare constanta, nu multa. Poti trai si cu salatica, daca o mananci des.
Nu, nu salatica cu sosuri crema cu ulei procesat. A la grec, draga mea, lamaie verde, ulei de masline si apa minerala.

Acu funda...

8 răspunsuri:
| Iulian3038 a răspuns:

Alerga bea apa cu lamaie

| K0sti a răspuns:

Ii? Ce e aia "ii"? Crezi ca esti la coada vacii aici?

| ShadowSought a răspuns:

Si vezi ca celulita e cu totul alta mancare de peste decat grasimea. Pune alta intrebare despre celulita, daca si de asta ar fi vorba.

| Mii_Ca_1990 explică (pentru K0sti):

Nu, credeam ca sunt la mormântul mamei tale.

| Mii_Ca_1990 explică:

De ce nu as da funda? Daca m-ai ajutat? Ai dreptate, azi am mâncat jumătate de salata, jumătate pentru ca am mâncat cu cineva laughing roși si alte ierburi nu stiu cum le spune laughing si mai multe si pui

| K0sti a răspuns (pentru Mii_Ca_1990):

Nu prea vad legatura...dar probabil ca ai grasime si pe creier, oarecum scuzabil! Vai sufletul vostru!

| Mii_Ca_1990 explică:

Cât ți-a luat sa găsești sumele alea? laughing

| Mii_Ca_1990 explică:

Dumele*