anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde este echipa Steaua de altadata? Ce a mai ramas din steaua este doar un mic licarici si atit! Unde este Acea Stea care atunci cind juca in deplasare juca mai bine decit acasa?

5 răspunsuri:
| denisuk12 a răspuns:

NU stiu unde e, da imi e dor de ea happy:crying da un suporter adevarat isi sustine echipa la bine si la greu.:X

| AlPacino a răspuns:

Adevarata Stea => http://www.youtube.com/watch?v=LmCEzPnae84 Cum a zburat Ceausescu cum s-a dus :) Nu avem stadionul nostru.Baza de pregatire nimic.

| Arthur a răspuns:

Răspunsul este simplu : atunci jucau din pasiune, acum joacă pentru bani. Atunci ieşeau la pensie de la un club ( majoritatea ), acum trec ca oile de la o stână la alta iar acea legătură de suflet cu clubul nu mai există. Atunci plecau de la club doar cei care făceau probleme iar acum pleacă cei mai buni.
Atunci şeful clubului când avea un jucător bun ( o stea ) nu ştia cum să-i facă viaţa mai bună la club pentru a fi alături de echipă tot restul vieţii de sportiv, şi chiar şi după aceea uneori iar acum când apare un jucător bun nu se gândesc decât cum să-l vândă mai bine, ca pe animale ( scuzaţi analogia ).
De aceea şefii de club pot fi foarte bine ciobeni de meserie.
O echipă se pune pe picioare în ani de zile, dar cu atâtea veniri si plecări niciodată nu va mai fi la fel.

| Purec a răspuns:

Nu mai exista Steaua. Asta e steaua crestina ( cretina) in 8 colturi a lui jijica rahat de oaie. Stelistii adevarati au renuntat sa mai sustina aceasta echipa care nu are nicio legatura cu echipa de altadata.Echipa actuala nu se diferentiaza prin nimic de societatea romaneasca. isi accepta conditia de echipa mica, nu are curaj. A apus de mult mentalitatea aceea superba in care Steaua mergea la victorie pe orice stadion, impotriva oricarei echipe din lumea asta.

| pink425 a răspuns:

Toti joaca pentru bani acum.nu ca sa fie mandriwinking