| raMLesS a întrebat:

Va uitaţi la box sau la celelalte sporturi de contact?
Ce parere aveti despre Mike Tyson? Si eu am facut kickboxing cativa ani, dar n-am vazut niciodata un luptator de genul, atata viteza si putere explosiva la fiecare lovitură, deci e absolut incredibil.
Mike Tyson la 20-23 de ani ar bate orice luptator din trecut si din prezent, fiind cel mai bun luptător vreodată.

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Cel mai tare boxer sau cel putin in top 10.Incerc sa fac rost de cartea despre viata lui "undisputed truth", a avut o viata nebuna.
Cat despre cocaina? Daca crezi ca e asa usor, ia trage tu niste cox si intra in ring cu cei mai tari la categoria heavyweight si vezi daca e asa usor.Omul ala a sacrificat tot ca sa ajunga sus, ce antrenamente avea te dor muschii doar cand auzi.
Nu s-a nascut cu posibilitati, a crescut intr-un cartier rau famat din NY si totusi a reusit sa ajunga cel mai tanar campion din lume.
As putea sa vorbesc ore despre viata lui pentru ca e un om pe care il apreciez enorm, dar informatiile sunt acolo. Google it.

38 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns (pentru AnastasiaK):

Also, acum chiar mă retrag din discuție că-mi pierd timpul efectiv. Am mai avut o dată intenția, dar nu știu de ce am avut impresia că am cum să fac vreodată un expert în datul cu părerea să înțeleagă ce înseamnă sportul ăsta de fapt. big grin

| StrongHeart a răspuns (pentru AnastasiaK):

Se vede din avion ca simteai nevoia sa ne spui cati ani de muay thai ai si ce profesionista esti.Ai interpretat gresit tot ce am zis, nu-i lua nimeni apararea lui Tyson pentru ca ce a facut e gresit si asa ramane, dar nu trebuie judecata o carte dupa coperta, asta era de retinut.
Actually, nu-mi plac oamenii care vorbesc romgleza si au ton superior.Doar am facut cateva remarci,daca nu esti de acord e ok,poti sa te exprimi altfel,nu cu arogante din astea ca avem mentalitati invechite sau ce crezi tu.
Nu a zis nimeni ca sportul asta nu il pot practica si fetele, chiar daca nu e ceva frumos sa vezi doua fete cum se bat si chiar daca se vrea egalitatea asta dusa la extrem.Stiu ca ajuta,in special antrenamentele,lupta in sine,nu asa mult,ca de la lovituri mai puternice,poti sa ai probleme serioase de sanatate,lucru pe care e bine sa-l consideri si sa-l rumegi bine cand te aventurezi in sporturi din astea extreme.
Faptul ca un barbat are mila pentru o femeie si nu ar da in ea e un gest de apreciat,nu de suprimat,chiar daca spiritul tau competitiv iti spune ca esti mai buna ca un barbat,biologic vorbind barbatii sunt mai potriviti sarcinilor dure in viata si conditiilor dure,nu am ales asta noi,asa ne-a facut natura.
In timp ce femeile lucrau pamantul,barbatii mergeau la vanatoare si isi riscau viata sa aiba ce sa manance familia.
Lucrurile s-au schimbat,in ziua de azi se promoveaza ideea ca poti sa fii oricine,sa faci ce vrei,dar e bine sa fim mai constienti de cine suntem ca oameni.
Ca mai exista si fete care cad in extrema asta,fete mai dure,cum exista si baieti mai feminini e alta treaba si subiect pentru alta discutie.
Cunostintele pe care le detii te pot ajuta intr-o situatie in care esti atacata,insa sa nu crezi acum ca poti sa te bati cu orice barbat si sa inspiri frica,pentru,ca,imi pare rau,dar,nu, chiar nu. Orice barbat in adevaratul sens al cuvantului din start nu va cauta sa se bata cu o fata din respect de sine si pentru binele ei si daca o face, poate chiar te lasa sa castigi ca sa nu te simti inferioara.
Atat Andrei, cat si Bogdan sunt doi sportivi extraordinari, asta nu inseamna ca tot ce iese din gura lor e doar aur si trebuie luat de bun.
Sunt chestiuni care tin de etica, nu de cat de tare esti in pumn.
Numai bine iti doresc!

| raMLesS explică (pentru AnastasiaK):

Ce te face sa crezi ca Tyson nu ar putea sa bata campionii mondiali din prezent? E suficient sa te uiti la stilul lor de lupta si o sa iti dai seama, Tyson la 16 ani batea boxeri de 30.

| StrongHeart a răspuns (pentru AnastasiaK):

Despre ce vorbim pana la urma?
Comparam galele de la noi cu cateva sute de oameni cu luptele mari, fie ca vorbim de box sau mma, care depasesc si 100000 de persoane.Pai normal ca la noi nu te huiduie nimeni, ca publicul e format din familie, cativa prieteni si 2-3 suporteri, dar compari asta cu meciurile unde se strang zeci de mii de persoane si se lasa cu omor, aia sunt in stare sa-ti ia si gatul dupa meci, nu conteaza cat de fair-play crezi tu ca joci.
Voi chiar credeti ca e o joaca treaba asta? Crezi ca e doar pentru show? Crezi asta, pana te trezesti cu suporterii oponentului ca te asalteaza.
Sportul asta e pentru mercenari.

| AnastasiaK a răspuns (pentru StrongHeart):

Am zis că nu mai comentez și uite că tot mă mănâncă, dar scurt de data asta: eu nu "cred" nimic. Eu ȘTIU ce zic. Tu crezi, presupui și interpretezi. Cam asta e diferența dintre noi, unul vorbește din experiență, altul din filme laughing Am fost și la gale în afară și la cluburi în afară, stai tu liniștit. Dar cum ziceam, întotdeauna nepracticanții "știu" mai bine rolling on the floor

| StrongHeart a răspuns (pentru AnastasiaK):

Iti spun doar ca atitudinea asta pasiv-agresiva nu te ajuta in viata, eu am deschis discutia cu alt scop, dar daca te crezi prea importanta sa asculti si parerilor altora, fa cum stii tu mai bine.
Nu e intotdeauna cel mai bun lucru sa fii Gica Contra.

| raMLesS explică (pentru AnastasiaK):

Esti din Bucuresti zici? Ia spune-mi, te-ai plimbat vreodata cu o Tesla?

| AnastasiaK a răspuns (pentru StrongHeart):

Părerile altora le ascult, ba chiar le cer des, acești "altora" fiind antrenori, campioni...pe scurt, oameni de la care am ce învăța în domeniul ăsta. La fel cum dacă vreau să învăț despre fotbal, vorbesc cu doctori în fotbal, cu jucători, cu antrenori, nu cu Gigel care stă pe canapea în fața televizorului, nici măcar nu s-a obosit să meargă pe stadion, dar se uită și el la meci.

CUM ți-a trecut ție măcar o secundă prin minte că după ce trăiesc printre sportivi o viață întreagă și am practicat eu însămi mai multe sporturi de contact la nivel competițional + alte sporturi de contact la nivel de hobby, dar tot printre sportivi de performanță...CUM aș putea să iau eu în serios unul cu 0 experiență care are doar păreri și mi le prezintă ca pe certitudini, încercând să-mi explice el mie ce înseamnă lupta în ring, chit că n-a făcut așa ceva vreodată. rolling on the floor Nu te apucă râsul și pe tine când îți vin ideile astea? Dacă te limitai la părerile tale (cu accentul pe PĂRERE, deci nu convingere) despre Tyson ca om, era altceva, dar când vii să-mi zici cum gândesc luptătorii, cum gândesc suporterii și tu n-ai fost în viețișoara ta la un meci... rolling on the floor

Iar atitudinea superioară n-o s-o mai adopt atunci când vei binevoi să discuți despre un subiect despre care ai habar. Că nici eu nu vin să-ți explic ție cum funcționează un domeniu în care ești integrat și despre care eu doar am citit și auzit pe ici, pe colo.

În rest, mersi mult pentru sfatul despre viață, dar țin să te anunț că viața mea e foarte bună și cu atitudinea asta a mea care nu mă las să țin cont de părerea unui neștiutor, am ajuns unde mi-am dorit până acum și mi-a mers al naibii de bine big grin