| Iulianpatrascuiulimihai a întrebat:

Vreau sa incep sa joc fotbal profesonal dar nu stiu sa fac jonglerii oare este important sa stii sa faci jonglerii daca nu stii sa faci jonglerii te poate respinge

Răspuns Câştigător
| Vlad2012 a răspuns:

Nu conteaza. Tu doar fotbal sa stii sa dai in minge cat de cat.
Lasa tu jongleriile aleas pentru fiitosi oh go on
Tu joaca fotbal doar.

Bafta. Salut

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...nu conteaza jongleriile cat conteaza viteza ta, si abilitatea de a nu obosi usor! asta e cel mai important in fotbal!
atata timp cat stii sa treci de un jucator in viteza nu conteaza prea mult jongleriile! dar sa nu iti faci sperante cu fotbalul profesionist! numai 1% din cei care incearca, reusesc!

| Vlad2012 a răspuns:

Jack esti cam lemn... daca baiatu stie fotbal la ce trebuie jonglerii O.o
Du-te tata si dai cu, coasa.

| Iulianpatrascuiulimihai explică:

Va multumesc pentru raspunsuri

| niku93 a răspuns:

Nu e neaparat sa stii sa faci jonglerii.in Romania, fotbalul e mai mult pe pase si tachinari(pana greseste unu) si picoare rupte. daca esti cumva din brazilia...atunci nu te apuca de fotbal. tine minte ca din 5 jucatori pe care vrei sa ii fentezi cu jonglerii,sigur unu va incerca sa te faulteze intr-un meci oficial. daca stii sa joci in pase, sa alergi mult si sa te sincronizezi cat mai bine cu echipa ta, esti mai de valoare ca unu care primeste mingea de 2 ori pe meci si incearca sa jongleze tot terenul.

| Levente a răspuns:

Nu ai cum sa decizi tu de unul singur, daca treci sau nu la fotbal profesionist. Multi jucatori de Liga 1 nu sunt profesionisti.

Treaba ta e sa te antrenezi bine pentru tine. Si incearca sa fi vazut in mai multe locuri. De exemplu sa participi la turnee de pregatire unde sunt si echipe mari. Cum ar fi iarna in cantonament in Antalya.
Iti poti cauta un agent fifa. Filmari care sa insoteasca realizarile tale.

| jack993 a răspuns:

Mnda. conteaza foarte mult. nici nu te baga in seama daca nu stii jonglerii nu conteaza rezistenta viteza tactica ta pe scurt felu in care joci. da de unde. jongleriile conteaza. straight face intrebari mai proaste sunt?

| jack993 a răspuns:

Vlad2012 citeste de 10 ori pana te prinzi ce am vrut sa zic sa vedem care e de lemn happy eram sarcastic cu baiatul... normal ca nu conteaza jongleriile nici 10% nu conteaza macar... eram sarcastic da uni sunt prea "copac" sa se prinda straight face

| Raul_Lucan_1995 a răspuns:

Auzi dar cum se numeste jocul asta ca vreau ca sa il incerc si eu
?