anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de un sport de contact..stiu sa ma bat destul de bine,f multa lume mi-a spus,vreau sa imi perfectionez calitatile, dar ideea este urmatoarea. daca vreau sa fac un sport de performanta ce trebuie sa fac sa ajung sa ma bat pentru o centura mondiala din box sau kickbox? la k1 trebuie kickbox nu? Vreau de performanta.ce sport de contact sa aleg ca sa ma lupt pentru o centura? Funda pentru cel mai complet si util raspuns, multumesc!

3 răspunsuri:
| DjCristian a răspuns:

Ti-as recomanda k1, jiu-jiutsu, kempo, mma. Sunt sporturi unde sunt putini dar trebuie sa tragi tare daca vrei sa ajungi sus, aici ai cele mai multe sanse sa devi campion.

| bogdanstefan12234 a răspuns:

Box,kickboxing,mma,jiu jitsu brazilian
Pai te duci la o sala si daca esti bun, te duci la concursuri si dupa daca esti bun poţi sa ajungi mai sus. Dintre cele enumerate mai sus eu am facut mma si este cel mai complex, însă e foarte pericos si se câştiga prost chiar daca esti bun, trebuie sa te duci la gale care dau premii mari si sa aibă cine sa te sustina.Sunt concursuri si în afara, unde se câştiga bine.Mai bine te axezi pe box sau kickboxing.
Mult success si sa te vedem pe la tv ca faci tara noastră mândră!

| nextmt a răspuns:

Orice sport ai alege ai nevoie de foarte foarte multa munca. Pe langa munca ai nevoie si de foarte mult noroc.