|

1. Cum iti dai seama daca esti inteligent?

2. Cum iti dai seama daca esti prost?

3. Cum iti dai seama daca esti mediocru?

4. Cum se face ca desteptii dau gresi in viata si prostii reusesc intodeauna s-au e doar norocul?Vreau mai multe pareri nu conteaza daca sunt raspunsuri simple s-au detaliate in cat mai multe idei.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Intrebările tale mă pun pe gânduri. Pe tine nu?

12 răspunsuri:
| a răspuns:

La primele trei întrebări îmi e greu să răspund. Aş răspunde mai uşor la întrebarea "Cum îţi dai seama dacă eşti mitocan". Cât despre întrebarea a patra, în primul rând proştii nu reuşesc "întotdeauna". Reuşesc şi ei uneori, şi atunci poate dintr-o întâmplare. Tot inteligenţii sunt baza societăţii. Ei ajung să formeze elita, ei ajung medici, avocaţi, ingineri, generali, mareşali...

| a răspuns:

NU
Da
Poate
Fu c k all

| a răspuns:

Din moment ce iti pui intrebari, clar nu esti prost. Inteligent nu vei fi niciodata in toate domeniile, ci doar in cateva care te pasioneaza.
Mediocru esti atunci cand nu excelezi in nimic, dar nici nu le faci gresit.
Desteptii nu dau gres mai des decat prostii, diferenta este ca ei constientizeaza greseala si se gandesc la fapte, consecinte, solutii, in vreme ce prostii nici nu realizeaza cand fac ceva gresit si au impresia ca au noroc,

| a răspuns:

Te consideri inteligent? Esti prost.
Te consideri prost? Nu esti chiar asa prost.
Iti convine cum esti? Esti mediocru.

Desteptii dau gresi in viata? Off, trebuie sa-l sun pe Zuckerberg sa-l anunt ca viata lui e un esec.

| a răspuns:

1. Ești descurcăreț, rezolvi rapid probleme etc.
2. Nu-ți dai seama, majoritatea oamenilor proști se cred foarte deștepți.
3. Nu ai gusturi deosebite în niciun domeniu, nu excelezi în nimic, nu ai pasiuni/hobby-uri, mergi cu turma, nu gândești pentru tine.
4. Nu există așa ceva. Muncești, ai. Nu muncești, nu ai.

Sau*

| a răspuns:

Rezultatul actiunilor tale te reflecta. Inveti zilnic lucruri noi si admiri oamenii inteligenti? Esti pe drumul cel bun. Barfesti si ti-e ciuda pe succesul altora, si faci rau ori de cate ori ai ocazia? Esti prost. Eu inca nu am vazut nici-un prost sa reuseasca in viata, spune-mi tu.

Cine se aseamana se aduna! Daca esti inteligent o sa ai aproape doar oameni foarte faini cu care ai ce discuta, iar pe cei incompatibili o sa ii respingi automat.

| a răspuns:

"S-au", cough, cred ca deja am aflat raspunsul.

1. Nu poti sa-ti dai tu seama de asta. Un om cu adevarat inteligent nu se vede inteligent ci isi da seama cat de multe are de invatat in viata asta si cat de putine stie ( era si un proverb asemanator cu asta )

2. Din nou... nu-ti poti da seama ca esti prost, pentru ca fiind prost nu o sa iti vezi propria prostie. Poti sa-ti dai seama de asta doar interactionand cu multa lume si analizand parerilor lor despre tine ( dar daca esti prost slabe sanse sa poti face asta ).

3. O sa vezi ca exista persoane mai putin inteligente si mai inteligente decat tine.

4. Desteptii nu dau gresi in viata. "Desteptii" care dau gres in viata sunt prosti sub acoperire.

| a răspuns:

1. Când sti despre ce vorbesti din propria experienta

2. Te i-a gura pe dinainte, vorbesti mult si degeaba.

3...

4. Degeaba e inteligenta, poti fi prost in o multime de lucruri, Dar sa te pricepi la o chestie si bine.

| a răspuns:

1. Îmi spun alții.
2. Îmi spun alții.
3. Îmi spun alții.
4. Cei care depun efort reușesc, indiferent ca sunt prosti, mediocri sau deștepți.

| a răspuns:

Urmatoarele-s doar niste pareri:
1.Cand te uiti in jur si ii vezi pe restul ca-s mai prosti ca tine.
2.Nu-ti dai seama. Tocmai pentru ca esti prost.Sau iti dai seama doar daca e o one-time-mistake.Realizezi ca ai fost prost pe moment.
3. Teoretic, nu exista mediocritate.Cu oricine te-ai compara poti fi doar mai bun sau ai slab.Din nou teoretic, fiecare e desptept in felul lui.
4Nu toti desteptii dau gresi. Unii au succes, altii se multumesc cu putin, depinde de la caz la caz. La fel si prostii. Reusesc aia care fura, care au pile etc. Restul ajung boschetari/vanzatori de petarde.

| a răspuns:

Vizavi de prostii care reusesc in viata e pentru ca nu gandesc asa de mult ca inteligenti.si se arunca cu capul înainte și unii chiar reusesc. Un inteligent întoarce problema pe toate partile si vede toate riscurile si nu se mai apuca de nimic desi ar reuși. Vb de afaceri. nu e general valabil

| a răspuns:

Dupa analiza a actiunilor sale.