| NumeUtilizatorMyAss a întrebat:

Am auzit o groaza de oameni exprimându-se:"Vreau sa ma las de...fumat" "Vreau sa ma apuc de... sport" etc. Faptul ca "vrei" nu înseamnă nimic, e zero. Cut the crap, nu mai bate oamenii la cap! Exista vreo metoda prin care sa înțeleagă (genul acesta de oameni) ca s-ar putea sa piardă vremea unora din jur in felul asta?

13 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nu ştii că intenţia contează? Lasă oamenii să-şi propună obiective demne de urmat. Acest "vreau" e un început bun, care îl poate împinge pe om spre paşi concreţi.

| Sn4k3 a răspuns:

Poate vrea sa te informeze un prieten (facand conversatie) ca vrea sa se apuce de sport, ce-i gresit in asta laughing? Ca ai niste frustrari sau esti antisocial e problema ta, dar nu proiecta chestiile astea pe niste nimicuri.

| NumeUtilizatorMyAss explică (pentru Sn4k3):

Ca spune asta de zece ani și nu se apuca. Ma și plictisește, pe lângă faptul ca-mi pierde vremea. Nu sunt nimicuri, sunt chiar deranjante atunci când tocmai ți-ai pus adidașii in picioare sa pleci la o tura. Frustrările nu sunt ale mele, iar cât de social sunt nu e treaba ta.

| Sn4k3 a răspuns (pentru NumeUtilizatorMyAss):

Daca stii ca persoana e genul care doar vrea, dar nu face, n-ai decat sa nu-l bagi in seama, sa nu elaborezi subiectul, sa fii sincer -avand in vedere situatia ta cred ca ar fi cel mai indicat- sau ce mai vrei tu cand vine vorba de chestia asta (ceea ce nu mi se pare mare lucru), dar fii deschis la minte si nu-i baga pe toti in aceeasi oala.

| NumeUtilizatorMyAss explică (pentru Sn4k3):

Pur și simplu nu sunt genul care sa bată câmpii. Cum am zis: pierdere de timp. Nu bag pe nimeni in nici o oala (unde sa-i bag oare atunci?), dar nici obligat sa suport tot felul de lamentări nu ar trebui sa fiu.

| Glacyer a răspuns:

Trebuie sa exista vointa daca vrei sa faci ceva.

| FreddieM a răspuns:

Iti inteleg perfect punctul de vedere. Vrei sa spui ca mai bine te apuci de treaba daca chiar ai nevoie, nu iti faci cate planuri si amanari, pai sa vezi am de gand sa a las de fumat. Nu vrei, ca daca ai vrea o faci pe loc fara amanari inutile. La fel si cu slabitul, da luni incep dieta. Hai pe bune...Cunosc persoane care se apuca de dieta in fiecare luni. E si normal sa te saturi de palavragelile celorlati, care nu fac altceva sa-ti consume timpul si sa te plictisesca cu bazaconiile lor, ca pan' la concret asta sunt BA-ZA-CO-NII. Ori aia cred ca daca fac un efort sa-si corecteze viata, sunt niste eroi si trebuie sa-i lauzi. Uite ba de ce-s eu capabil eu sa fac. De parca mi-ar un bine mie. Un salut

| laSoledad a răspuns:

Let's cut the crap deeper. Oricum TPU e pierdere de vreme, unii stiu si vor sa-si piarda vremea aici, altii sunt mai surprinsi cand le pierde vremea x si y, dar uita ca sunt pe TPU - un instrument de vorbe, nu de fapte.

| christine99 a răspuns:

Tu nu ai zis niciodata ca vrei ceva? E o exprimare a unei dorinte, da e daunator ca nu fac ceva sa si le indeplineasca dar nu e chiar deranjant, decat daca aceeasi persoana se repeta, dupa parerea mea toti se trezesc la realitate mai devreme sau mai tarziu.

| Daniel323 a răspuns:

Faptul ca vrea inseamna totul.
Daca te deranjeaza cineva cu dorintele lui, ii explici personal, nu bati pe altii la cap cu romgleza ta de balta.

| Ale5184 a răspuns:

Cu ce iti pierde tie vremea cineva care iti zice "vreau sa ma las de fumat". Ti s-a cerut ajutorul/sfatul in acest sens sau era pur si simplu o afirmatie?

| GuN7h3R a răspuns:

Genul de oameni ca astia nu v-or intelege niciodat