| RUMBURAK a întrebat:

As vrea sa va intreb ce parere aveti de aceasta teorie a conspiratiei legata de masoni si noua ordine mondiala? Accept si linkuri spre siteuri interesante in limba romana.va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am citit cate ceva despre subiect si nu mi s-a parut reala teoria conspiratiei masonice, nu m-au convins argumentele autorilor, teorii ale conspiratiei masonice au fost mai multe. Despre masonerie poti citi aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Masonerie. Daca cunosti vreo limba straina poti citi si pe wikipedia.org in limba respectiva. Daca dai o cautare cu conspiratii masonice gasesti o multime de site-uri. Numai bine!

regis
| regis a răspuns:

Conteaza parerea noastra? Daca aceasta teorie se confirma ce putem noi face? Nu suntem nici macar niste pioni de sah pe tabla lumii, cel mai bine e sa ne vedem de treaba si sa ne traim viata, care e la fel de scurta ca si a lor. Daca teoria este doar o teorie, trebuie sa facem acelasi lucru, adica sa ne vedem de treburile noastre.
Sugestia mea este sa nu iti irosesti timpul citind teorii conspirationiste, am facut si eu greseala asta pentru o perioada si nu am ramas cu nimic. Sunt foarte multe carti interesante pe care nu le-ai citit inca, nu e pacat sa iti bati capul cu separarea adevarului de legenda doar pentru a afla mari secrete pe care le stie toata lumea?

| anad a răspuns:

Http://boby10boss.page.tl/DOCUMENTARE-.htm cateva documentare foarte interesante.

| Zenithf a răspuns:

Eu zic ca regis are dreptate, si cred ca ceea ce spune in Biblie ca sa nu-ti faci griji pentru ziua de maine, ca ajunge zilei de azi grija ei, se poate referi la fel de bine si la asta. Pace

| max_4494 a răspuns:

Ca sa intelegi masoneria ar trebui sa citesti mult! Istoria masoneriei are radacini adanci.Este o lume fascinanta dar si misterioasa.Va fi greu pentru un novice sa priceapa ceva dar iti urez bafta.Cu cat vei patrunde mai adanc in miezul problemei ca atat vei fi mai uimit.Nu tot ce se spune depre masoni este adevarat.Vei vedea. Daca vrei.