anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care este credinta voastra in aceasta viata? ce convingeri aveti si in ce va incredeti? Specificati si daca aceste credinte sau convingeri v-au ajutat cu ceva pana acum?

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Credinta imi da convingerea ca soarele rasare in fiecare dimineata, chiar de-o fi cerul plumburiu. Ma incred in soare (pentru ca ma incred in mine) pentru ca fara el, s-ar duce de rapa totul, inclusiv si viata. Mai trebuie' sa explic cu ce m-au ajutat, sau sa exemplific? Esti si tu fiinta, ca si mine, si banuiesc c-ar trebui sa fii la curent cu treaba asta.

| harciog a răspuns:

Nu stiu ce naibii cred cu atita tarie ca odata si odata am sa crap dreacu si am sa ma car de pe pamintul asta.

| mgtow a răspuns:

Eu in ultimul timp m-am bazat pe constienta mea si a dat rezultate pana acum. Mintea e dumnezeul nostru, asa nu il mai deranjam pe cel de sus.

| Deny1333 a răspuns:

Cred în mine, e de ajuns.

anonim_4396
| Anonim explică:

Esti sigur ca nu ai mai intrebat asta? daca nu, de la cine ai copiat intrebarea? ca e atat de cunoscuta incat nu merita efortul.doar nu sunt doua raspunsuri diferite,de la aceeasi persoana nu-i asa? inseamna ca; ori tu sau voi va repetati de n-aveti aer, ori eu stau de prea mult timp pe TPU, si trebuie sa ies dintre plafonati.

| Rahhy99 a răspuns:

Hmm sincera sa fiu credinta e mult mai mult decat credem sau gandim credinta adevarata se poate dovedi numai in cazuri de care nu te mai indoiesti. credinta mea este in Dumnezeu sunt Penticostala Dupa parerea mea credinta aceasta este 100 % adevarata si stiu ca unii vor spune ca nu-i asa dar iti propun sa citesti Biblia si sunt sigura ca iti va rezolva toate problemele vietii tale te va elibera de orice pacat, Dumnezeu chiar poate sa te ierte dar doar daca iti marturisesti pacatul