|

Experientele din pragul mortii clinice(NDE)dovedesc existenta vietii de dupa moarte, a vietii vesnice.Foarte numeroasele cazuri de experiente la limita mortii in care persoanele in cauza au intalnit tunelul intunecos si luminita de la capat,decorporalizarea,fiinta de lumina,retrospectiva vietii, starea de pace si bucurie, apoi au dezvaluit dupa intoarcerea lor la viata exact cuvintele si faptele, manevrele doctorilor care ii operau, lucruri pe care in mod normal nu ar fi avut cum sa le stie dar le-au vazut decorporalizandu-se si vazandu-se de undeva de sus, vietile schimbate in bine dupa aceste experiente care sunt tot mai numeroase dovedesc clar ca ceva mai exista dupa moarte.Va recomand sa cititi cartea Life after Life(Viata dupa viata) a doctorului Raymond Moody jr in care studiaza peste 100 de cazuri de moarte clinica si dezvaluie lucruri interesante care ne apropie de realitatea vietii de apoi.Ce parere aveti? Pot fi aceste experiente care sunt clar ciudate si uimitoare si tot mai numeroase si foarte autentice, aparent reale, dovezi a vietii de dupa moarte?Credeti ca oamenii care au trait la limita dintre viata si moarte au fost intr-adevar '' pe jumatate in lume cealalta''sau nu?Repet, aceste cazuri sunt foarte numeroase si au ajuns studiul oamenilor de stiinta din intreaga lume.http://www.youtube.com/watch?v=z56u4wMxNlgPentru cine stie engleza.http://www.youtube.com/watch?v=pSfNSTB-Xd8Sunt acestea dovezi are vietii de dupa moarte?

Nu e fascinant tot fenomenul NDE?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dovedesc existenta vietii de dupa moarte, a vietii vesnice.
viața de după moarte= viața după ce ai murit.
După ce ai murit ești mort, căci dacă nu ai fi mort, ai mai fi în viață. Astfel viața de după moarte nu este ceva logic posibil.
=====
intoarcerea lor la viata
Întoarcere de unde?
=====
ceva mai exista dupa moarte
Ce este acel ceva care există?

=====
realitatea vietii de apoi
realitate = ceva din zona res, a lucrurilor. Este viața de apoi un lucru? Care lucru? Cum definești acest lucru, viața de apoi.
=====
pe jumatate in lume cealalta? Care lumea cealaltă?
Cum poți fi pe jumătate în una, pe jumătate în cealaltă, adică crăcit? răscrăcit?
=====
Sunt acestea dovezi are vietii de dupa moarte
Nu sunt, căci în primul rând viața de după moarte este o absurditate logică, așa cum am arătat mai sus.
Nu poți dovedi ceva ce nu există.

| a răspuns:

Interesant subiect. S-a dovedit stiintific ca, de fapt, moartea nu exista, ci este vorba, de fapt, de trecerea constiintei intr-un univers paralel.
In cartile sale despre samanism, Alberto Villoldo vorbeste despre modul in care putem imbatrani altfel si muri impacati ca ne-am indeplinit misiunea cu care am venit pe acest pamant.
In cartea sa "Reconectarea", dr Eric Pearl evoca faptul ca, in timp ce se afla in travaliu pentru a-l naste pe el, mama sa a avut o experienta OBE (out of body experience).
Dan D Farcas, in cartea sa "Enigma lumilor paralele, relateaza multe astfel de cazuri.
S0ar parea ca, in aceste momente, avem acces la un anumit nivel al constiintei (aflat undeva in mintea noastra, deci este un program mental) cand creierul nostru genereaza unde Delta sau Gamma.