|

O mica sugestie pentru MAI BINE, pentru noi toți.
Căutați documentarul"You Can Heal your Life" pe YouTube (Poți să îți vindeci viața)sau daca vreti găsiți cartea in format audio in romana tot pe YouTube gratuit.

Există și o carte tiparita cu același nume scrisă tot de Louise L.Hay.
Daca vom respecta principiile și exercițiile din "Poți să îți vindeci viața" viața noastră va începe cu siguranta sa se schimbe în bine.


EU personal de azi mă voi concentra pe gândirea pozitivă,afirmatii, iertare, iubire, iubire de sine, gânduri pozitive și voi incerca sa îmi schimb viața în bine...atât cât se poate dar știu sigur că poate fi un pic mai bine de atât.Tocmai ce am văzut cateva filme inspirationale dar cel mai bun a fost :"
"YOU CAN HEAL YOUR LIFE"(Louise Hay), daca o sa incep sa și lucrez cu cartea nu numai sa o citesc și atât și asta e valabil pentru noi toți viața va fi puțin MAI BUNA cu siguranță, am sesizat că gândesc foarte negativ, pesimist și fatalist dar de acum îmi promit că voi face o schimbare și va recomand și vouă sa citiți cartea sau daca nu sa vizionați documentarul dar mai ales să încercăm cat putem să aplicăm învățăturile și exercițiile și afirmațiile din carte Speranță moare ultima. Cartea e 30 de lei în librăriile online iar filmul se poate vedea gratuit pe internet sau in format audio pe YouTube.

Louise L.Hay-Cel mai bine vândut autor pe tema autovindecarii.
Cartea You Can Heal Your Life-bestseller international cu peste 35 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume.
Documentarul este și el psihoterapeutic.


„Aproape orice boală poate fi vindecată prin practicarea atitudinii mentale potrivite."

Louise L. Hay

Descriere pe scurt a cărții:


Poţi să-ţi vindeci viaţa, cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice.

În această lucrare inspirată, autoarea de renume mondial Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută să înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului.

Plin de idei şi de strategii care şi-au dovedit eficienţa pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îţi va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi.


"Speranța moare ultima".De ce sa nu incercam? Ce pierdem? Doar am pierdut atâtea lucruri din cauza problemelor de orice fel pe care le-am întâlnit în viața.

Iar când avem speranta, avem deja un strop de mai bine in noi.
Fie că sa fie mai BINE cu ajutorul lui Dumnezeu și al nostru.

Și că sa pun și întrebarea:Ce părere aveți? Credeți că felul cum gândim pozitiv sau negativ și gândurile noastre și mai ales emoțiile pozitive sau negative ne influențează destul de mult sănătatea noastră generală și felul cum arata viața noastră în prezent?
E o lege ce nu da gres niciodată :legea atractiei..trebuie să învățăm fiecare despre ea și cum sa o folosim in beneficiul nostru și al binelor celor dragi și celorlalți.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, e ca "Secretul" - desi nu le-am citit pe amandoua, pare cam aceeasi idee.
Am tot dat peste citate si observatii de la filozofi, terapeuti, samani etc. ca tu iti influentezi sanatatea prin gandire.
De-a lungul vietii, lasandu-ne mancati de societate, cultura, uitam de persoana noasta, de adevaratul bine personal de care trebuie sa avem grija. Corpul nostru e ca o barcuta a spiritului, daca spiritul se afla in impas, corpul simte.
Dar toata chestia asta e deja cunoscuta, dupa cum am scris de popoare indigene din Africa, America de sud si Asia centrala.
In timpurile noastre se aboardeaza holisitc si psihologia somatica. Terapeutii specializati in asta folosiesc metode traditionale dar si terapii orientate spre corp.
Eu am ales calea asta, a gandirii pozitive de ceva timp si pot spune ca sunt bine, cu gandirea pozitiva am invatat si sa nu ma ascund de mine, sa fiu sincera cu toti si sa stiu sa rad de mine si de tot ce se-ntampla in jur

1 răspuns: