| Lowly a întrebat:

Ajutor! De o saptamana pe orice pagina as intra imi apar mai multe cuvinte din texte, in diferite locuri de pe pagina, sublinitate cu doua linii si colorate cu rosu sau albastru si cand pun cursorul pe un astfel de cuvant imi apare o caseta pe care scrie : Need "cuvantul respectiv", apoi scrie click here intr-un chenar rosu si imi arata ca m-ar conduce pe diferite site-uri de exemplu WebDiagnosis.com., mai esre si o sageata intr-un chenar verde...
deci ce reprezinta acestea? mentionez ca am Google Chrome si ca l-am dezinstalat si reinstalat, dar avand aceeasi problema, ar putea fi un virus? am instalat si adblock dar degeaba( imi dispar doar daca iau cuvintele pe rand si le blochez).
Sper ca ma poate ajuta cineva, multumesc!

Răspuns Câştigător
| YrYn3l a răspuns:

Stiu cum e pentru ca si eu am avut aceasta problema frustranta. Urmeaza pasii acestia(am inteles ca folosesti Google Chrome):
1.Du-te coltul din dreapta la acele 3 linii orizontale.
2.Setari
3.In stanga ai undeva scris extensii
4.Aici vei gasi extensiile de pe Chrome
Si daca ai doar una aceea este vinovata, daca ai mai multe dezactiveaza-le la rand si de fiecare data cand dezactivezi dai si un reload la o pagina cu un text. Dupa ce ai gasit extensia vinovata o stergi, dai pe acel cos mic de gunoi din fata ei.
BAFTA!

1 răspuns:
| Salontanul a răspuns:

Dupa toate simptomele cred ca este un virus. Poti incerca cu bitdefender online. Scaneaza computerul (dupa instalare) si s-ar putea sa scapi. Daca este afectat si Windowsul s-ar putea sa nu mai mearga. Atunci salveaza filmele si muzica. Ce este cu terminatia "exe" nu le salva. Sunt sigur infectate.
Reancepe instalarea Windowsului prin stergerea partitiilor si repartitionare. Daca nu faci asta in System Volume Information se pastreaza virusul si iar ti se va infecta. Dupa instalare Windows e bine sa pui Bitdefender. Macar 30 zile esti cat de cat asigurat.