| iDenisuc a întrebat:

Am facut o prostie...
Am instalat ubuntu pe partitia c in loc de windows si totul ok pana cand am bagat driver de placa video cand am dat repornire si nu s-a mai aprins,am reinstalat ubuntu de pe stick si m-a intrebat daca reinstalez ubuntu sau daca sterg ubuntu si reinstalez si am selectat sa stearga ubuntu precedent si sa insteleze iar dar se pare ca mi-a sters si partitiile celalalte unde aveam programele, pozele, jocuri si multe alte documente. Se mai pot salva?

7 răspunsuri:
| nutepriveste21 a răspuns:

Daca tii la pozele alea si restul, nu mai instala nimic pe acel hdd.Te duci cu el la cineva care are un windows functionabil si il bagi in pc, descarci minitool power data recovery si cu acest program vei recupera totul. Daca mai instalezi ceva pe acest hdd se va suprascrie date peste pozele tale si recuperarea lor va deveni imposibila. Daca ai nelamuriri revino cu detalii.

| iDenisuc explică (pentru nutepriveste21):

Este laptop nu stiu cum sa il bag la altu, o sa intreb la service daca se mai pot salva si cat m-ar costa am 130 gb din care 50 gb doar pozele dar daca ma costa mult si nu imi ajung banii incerc varianta lui laurentiu80. Multumesc de raspuns

| nutepriveste21 a răspuns (pentru iDenisuc):

Atunci ai nevoie de imaginea iso a unui cd bootabil cu programul respectiv ce te va ajuta la recuperarea datelor fara windows.Nu te pot ajuta cu linkul respectiv pentru ca va fi sters de admini, dar faci o greseala daca instalezi windows acum, nu te grabi si vei reusi.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Niciun producator de placi video nu ofera driver pentru linux.
Daca ai sters partitiile nu se mai poate salva nimic.

| SilviuAk47 a răspuns:

Poiz nu cred ai dat peste cap tot pcul acum mai ai de facut sa bagi din nou windows-ul calumea si sa numai bagi ubunt pe pc dupa cum se vede nul suporta...

| Anonim a răspuns:

| iDenisuc explică:

Multmes,cand ajung acasa o sa fac ce ai spus si sper sa functioneze love struck revin cu edit si spun ce am rezolvat