| Kornuletz540 a întrebat:

Am folosit platforma de A.I. Gemini, fostul Bard, ca să mă ajute(doar ca să mă inspir, nu să copiez) cu un proiect la facultate dar ceva e in neregulă. Atunci când îi dau să-mi genereze un model de referat sau prezentare, aceasta este incompletă, când dau scroll down ori din săgeata mouse-ului ori din bara laterală, aceasta se termină brusc la jumătate, deasupra casetei-spațiu de pus întrebări și nu-mi mai arată restul conținutului până la final. Voi întâmpinați aceeași problemă și poate să fie rezolvată, cum ați putea rezolva-o?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu am folosit aceasta platforma, singurul AI fiind in cazul meu ceva instalat pe telefon cu care ma mai joc si amuz cateodata, nu postez cu el pe TPU sa ne intelegem!
insa foarte multi folosesc pe TPU softuri tip AI cand 'elaboreaza' adevarate raspunsuri asa ca sunt sigur ca cel mai bun raspuns ti-l poate da tot un soft AI, parol un user de pe TPU care va baga in chatGPT intrebarea ta si isi va da un replay demn de Oscar ca si copy-paste!
si da, ar avea chiar si acel copy-paste relevanta fata de ceea ce ai intrebat tu!
la fel cineva care foloseste platforma mentionata de tine poate sa vina cu un raspuns.
ma bucur ca softurile AI vin in ajutorul studentilor, dar nu uita un lucru acest ajutor depaseste faza empirismului si te face la modul general sa ramai o tabula rasa, cum sunt majoritatea romanilor, pentru ca pe tine te ajuta este adeverata dar cunoasterea vine din studiu nu din raspunsul generat de un soft complex! intelegi ce am vrut sa spun, nu ma iau de tine sub nicio forma, tinere!

| Sportacus123 a răspuns (pentru Simpatic):

E frumos să vorbești cu "tinere". Alții vorbesc cu "nepoate", deși au 30 de ani.

| Simpatic a răspuns (pentru Sportacus123):

Eu nu sunt ca altii sa stii!
si da, si eu sunt tanar la randul meu!
dar imi place sa folosesc aceasta sintagma!
cu stima, tinere!

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt facute special sa nu poti copia nimic, ca ala nu-i ajutor sa-ti faca tot proiectul.