|

Am o problemă; am un telefon pe care nu l-am mai folosit de un an iar acum când l-am deschis, traseul de deblocare nu mai merge. Îmi amintesc că l-am schimbat, însă nu-mi mai pot aminti noul traseu și deși am încercat o mulțime, nu reușesc să ghicesc. Am citit pe internet că se poate reseta, însă asta ar șterge toate datele de pe telefon, iar eu tocmai pentru ele voiam să deblochez telefonul. Am înțeles că se poate debloca cu contul google, însă cum internetul nu se poate activa pe el, nu mă ajută cu nimic... Are cineva vreo idee cum mi-aș putea salva datele de pe el? E mai mult valoarea emoțională decât calitatea în sine. Telefonul e Sony Xperia E250.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca cu aplicatia asta sa faci un backup la datele tale, asta daca aplicatia vede telefonul daca il vede e in ordine eu am resoftat odata un xperia z1 cu asta;) succes :)
http://support.sonymobile.com/global-en/xperia-companion/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă cu un usb driver, conectezi telefonul vechi şi cel pe care vrei să transferi datele. Din câte ştiu, pe cel vechi nu trebuie să-l foloseşti, aşa că nu trebuie deblocat, probabil să-ţi meargă aşa.
Şi încă ceva, e vorba de memoria telefonului sau memoria unui card?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează