|

Am o problema la un tv horizon 32hl702. nu imi redă subtitrarea la filmele de pe USB, cu toate că si filmul ai sutitrarea au ambele acelasi nume. a mai întâlnit cineva problema asta, sau ma poate ajuta cineva cu explicații?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Sigur e la fel numele? Subtitrarea se mai download-eaza cu un mic "rum" bonus. Verifica! Așa e cand tragi automat prin Bsplayer
2. Schimbă extensia din.sub în.srt sau invers

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Incearca alta subtitrare, poate respectivul fisier nu e ok.
2. Exista mai multe tipuri de fisiere cu subtirare (sub, srt - sunt cele mai populare si pe alea ar trebui sa le incerci) - dar mai sunt si altele: cdg, idx, ass, sssa, aqt, smil, dks, mpsub, lrc, cap etc.
Daca te uiti in interiorul fisierului ai sa observi ca si textul si timpii de subtitrare sunt afisati diferit. Subtitrarile sunt concepute pentru mai multe tipuri de playere si pentru framerate-uri diferite.
Trebuie sa identifici exact fisierul care merge pe PC. pentru filmul respectiv si apoi sa cauti mai multe formate pe care sa le incerci pe televizor.
3. Poate televizorul nu recunoaste fontul sau formatul fisierului de asta iti recomand sa incerci mai multe variante de subtirare.
4. E posibil ca softul televizorului sa necesite update in cazul in care nimic altceva nu functioneaza.
P.S.- Daca nici varianta 4 nu merge atunci incearca cu ciocanul sau poti sa-l arunci pe geam happy - glumesc evident.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.Incearca sa vezi daca subtritrarea e la fel cu filmul.
2.Vezi sa fie scris ca numele filmulu cu litera mare sau mica daca e o diferenta de o litera mare sau mica nu ti merge si atunci incearca sa o scrii la fel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează