|

Am windows 8. Cand incerc sa fac update la un joc ( Skysaga)

de la Alfa 4 la Alfa 6 desktopul se blocheaza si daca apas ceva Windows is not responding. Laptopul se blocheaza complet si trebuie sa dau rastart si sa astep 15 minute pana se repara automat sau ce naiba face el. Aceasi problema si cand incerc sa dezinstalez jocul. Ce pot face? Nu-mi place sa ocupe spatiu degeaba.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Calculatorul tau nu suporta jocul acestea pentru ca nu are suport! Jocul asta SKYSAGA suprasolicita calculatorul exagerat de mult incat sa-ti risti sa-ti blochezedesktopul si sa-ti arda HDD-ul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai o eroare in Hard Disk. Automat poti repara eroarea cu programul Advanced SystemCare.
Manual poti repara dand click pe urmatoarele:

-Click dreapta Local disk C
-Propietes
-Tool (instrumente)
-Check now(verificare)
-Scanare

La unele windowsuri mai trebuie bifate cele doua patratele dupa care se da start. Apoi apare un mesaj cum ca trebuie restartat pc-ul. Dupa restart windwsul isi va face treaba pe fond albastru. Procesul in 5 pasi se va derula atata timp cat este nevoie. daca are erori serioase poate dura mai mult.

DUPA ce ai facut asta,descarci programul GEEK, un program de dezinstalat. Cauti jocul in el, dai click dreapta pe joc si apoi unnistal. Apoi dai si scanare profunda sa stearga si urmele ramase. DACA nici asa nu il dezinstaleaza, dai force removal sau force unnistal cum zice acolo. Dupa ce l-a dezinstalat in forta, trebuie sa mergi in local disk C-program files, cauti jocul acolo si il stergi.Acolo sunt ultimile urme ramase. Sper ca te descurci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează