|

As dori niște păreri despre laptop-ul acesta: https://altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-320-15ast-amd-a9- 9420-pana-la-3-5ghz-15-6-4gb-500gb-amd-radeon-r5-free-do s/cpd/LAP80XV00U0RI/

Vreau sa îl folosesc pentru office în special, dar si pentru muzica, filme, poate chiar și un joc nu prea,, pretențios ''.

Dacă mi-ați putea si recomanda alte laptop-uri de buget la același preț sau mai ieftine cu care sa se poată realiza cele spuse mai sus ar fi minunat. Mulțumesc anticipat!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Este ok ce ai gasit tu, vei fi multumit de el daca vei avea asteptari corecte, la pretul acesta nu poti avea o racheta. Dar tine cont ca nu vine cu windows acest laptop, daca nu lucrezi la o firma ceva (undeva unde sa fi controlat daca ai licenta) sa ai nevoie neaparat de o licenta e ok, poti folosi si fara licenta (ia-l direct de pe Microsoft si ii dai ca nu ai o cheie, o sa iti apare jos activa windows, dar macar stii ca e sistemul original). Daca nu ai nevoie de windows cumparat si te deranjeaza acel "active windows" lasa-mi un mesaj si o sa iti arat cum sa il activezi cu cmd, daca intri in setari sau ThisPc o sa iti spuna ca e activat, dar daca vine cineva special pentru asta tot o sa vada ca nu ai licenta. (nu este nici-un virus sau altceva din moment ce e ceva cu cmd).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează