|

As vrea sa cumpar un pc pe piese de pe amazon Italia fiindca am o ruda acolo care poate sa le cumpere, ce as vrea sa stiu:

Se poate ca pachetul sa ajunga la mine dar comanda sa fie platita de ruda?(asa nu mai trebuie sa astepte sa ajunga acolo+timp pierdut+cheltuieli de transport Italia-Romania dupa ce ar primi pachetul)

Exista costuri suplimentare prin faptul ca pachetul ajunge aici?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

"Se poate ca pachetul sa ajunga la mine dar comanda sa fie platita de ruda?" Da, se poate.

"Exista costuri suplimentare prin faptul ca pachetul ajunge aici?"
Da, exista costuri. Aproximativ 1 euro/kg daca pachetul este adus de diverse firme/persoane care aduc colete de acolo.
De asemenea ruda poate sa platesca cu cardul piesele, iar amazon sa ti le trimita direct acasa in Romania. In cazul acesta transportul poate fi mai scump.

Cel mai bine este ca sa iti cumperi pc-ul/piesele de aici, trimitandu-ti banii. Pentru ca in caz ca se defecteaza o piesa (sau chiar vine defecta), te vei pomeni ca va fi returul piesei mai scump decat piesa insasi.

Ruda din Italia poate sa plateasca de acolo (prin card) orice produs cumparat de la eMAG. Ruda ta poate sa comande piesele de pe eMAG, sa le plateasca, iar eMAG ti le trimite acasa sau la un showroom eMAG (unde doresti tu).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Sa zicem ca el(ruda) da comanda si plateste, el avand card-ul in euro se va face automat conversia in lei sau eMAG accepta si euro?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bogdan324):

Aici spune ca se poate:
"In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv."
Sursa: https://www.emag.ro/info/modalitati-de-plata

Dar pentru siguranta ta, poti sa-i contactezi.
Aici https://www.emag.ro/info/contact-relatii-clienti ai 2 numere de telefon la sectiunea "Suport 24/7". Adica poti sa ii suni si noaptea ca au program nonstop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca exista costuri suplimentare. E vorba de trasportul produsului din Italia in Romania. Plata o poti face tu cu cardul de aici, nu e nevoie sa implici alte persoane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa il ei pe piese eu as zice sa intri pe fiecare pagina a piesei si sa vezi daca livreaza in Romania. Este scris acolo sub rating cred. Mult noroc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează