| EmiliaTonciuVasile a întrebat:

Azi mi-am facut un restart la telefon pentru ca mergea prost,intram intr-o aplicatie si iesea singura,de fiecare data cand intram in orice aplicatie facea asa. Dupa ce am facut restart,butoanele de jos (inapoi,acasa,optiuni) nu merg normal,cel "inapoi nu megre deloc,cel" acasa se comporta ca cel de "optiuni" (adica daca apas imi apare fereastra cu optiuni,nu ma duce la pagina principala) iar cel de "optiuni"parca merge bine,totusi problema initiala nu s-a remediat, care e problema?

Răspuns Câştigător
| LinxCont a răspuns:

Pare a fi o problema de soft legata si de erori de memorie.
As incerca inca un restart sau chiar 2 sa vad daca isi revine sau daca se poate scoate bateria, l-as opri, iar dupa ce l-am oprit as scoate bateria 1-2 minute, as pune-o inapoi, apoi l-as porni din nou.
Daca nici dupa restarturi nu merge, atunci as face o resetare la softul din fabrica nu inainte de a salva pozele si ce mai e de salvat din mememoria interna si pentru mai multa siguranta, daca are card as scoate si cardul.
Daca dupa resetare la softul din fabrica tot nu merge, atunci ar trebui o resoftare, daca as avea cu ce as face-o eu, iar daca nu intr-un service telefoane.
Daca nici dupa resoftare nu merge, atunci ar trebui cumparat alt telefon.
Daca e in garantie si daca dupa resetarea la softul initial din fabrica, tot nu merge, ar trebui folosita garantia.

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Mai fa-i un reset factory. in ideea ca nu ai root la telefon. daca ai rootat telefonul mergi sa iti reinstaleze softul original.

| cristinel375 a răspuns:

Incearca sa-i dai o resetare din fabrica si dupa asta lasa-l de-oparte cu bateria scoasa o zi, 2 maxim si dupa ia-l de la 0, probabil l-ai supra-solicitat, daca nu merge nici asa, mergi la un GSM si intrebi doar care ar fi problema ca nu te costa nimic.